طرز تهیه شیرینی ماکارون
طرز تهیه شیرینی ماکارون
شیرینی ماکارون یکی از انواع شیرینی های خوشمزه فرانسوی است
که می توانید آن را با رنگ ها و طعم های مختلف تهیه کنید.
شیرینی ماکارون از محبوب ترین شیرینی ها با ظاهری هوس انگیز است
و کمتر کسی پیدا می شود که از طعم و مزه این شیرینی لذت نبرد.
مواد لازم
🔹شکر سفید : ۵۰ گرم
🔹سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
🔹پودر بادام : ۱۲۰ گرم
🔹پودر شکر : ۲۰۰ گرم
🔹رنگ خوراکی : به میزان لازم
🔹نمک : ۱/۴ قاشق سوپخوری
🔹کرم تارتار : ۱/۴ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای وسط شیرینی ماکارون
🔹پودر شکر : ۶۰ گرم
🔹کره : ۶۰ گرم
🔹تمشک و یا شاه توت : ۱۵۰ گرم ( به میزان ۳ قاشق غذاخوری آب شاه توت و یا آب تمشک )
طرز تهیه شیرینی ماکارون
طرز تهیه
در مرحله اول ساخت شیرینی ماکارون ابتدا فر را بر روی دمای ۱۹۰ درجه تنظیم کنید
سپس سفیده های تخم مرغ را با کمک همزن برقی به خوبی هم بزنید تا به میزان کمی کف کند.
نمک و کرم تارتار و شکر سفید را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه سفیده های تخم مرغ را هم بزنید
تا حالت پفکی پیدا کنند رنگ خوراکی را به مایه شیرینی اضافه کنید.
در مرحله بعدی تهیه شیرینی ماکارون پودر بادام و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و آن ها را دوبار الک کنید
سپس با کمک الک به صورت آرام آرام مخلوط پودر شکر و پودر بادام را در درون مخلوط سفیده تخم مرغ بریزید و هم بزنید.
توجه داشته باشید که اگر هنگام تهیه ماکارون میزان هم زدن مایه شیرینی به انداه کافی نباشد
شیرینی های ماکارون ترک می خورند و سطح صاف و یکدستی پیدا نمی کنند
و اگر هم بیش از اندازه مخلوط سفیده تخم را هم بزنید لبه مخصوص
ماکارون ها که به پایه معروف است ایجاد نمی شود
و ماکارون ها صاف می شوند ۶۵ تا ۷۵ بار هم زدن با لیسک سیلیکونی کافی است.
غلظت مایه شیرینی بعد از هم زدن باید شبیه گدازه آتش فشان باشد
و وقتی که با کمک قاشق مواد مایه شیرینی را بر می دارید نباید آبکی و روان باشد.
بعد از تهیه مایه شیرینی ماکارون در درون سینی فر کاغذ روغنی را قرار دهید سپس مایه شیرنی را در درون قیف بریزید
و بر روی کاغذ روغنی دیسک های دایره ای به قطر ۳ سانتی متر را فرم دهید توجه داشته باشید
که دیسک ها باید باهم ۳ سانتی متر نیز فاصله داشته باشند.
بعد از اینکه همه مایه شیرینی تمام شد سینی فر را دو تا سه مرتبه روی میز کار بزنید
تا همه حباب های هوا از درون خمیر بیرون بیایند
و این کار باعث می شود تا روی سطح ماکارون ها ترک نخورد
و سینی فر را به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در درون دمای اتاق قرار دهید تا مایه های شیرینی فرم گرفته شده
کمی خشک شوند توجه داشته باشید که وقتی می خواهید شیرینی های ماکارون
را در درون فر قرار دهید روی سطح آن ها نباید چسبناک باشد و
هم چنین نباید مایه شیرینی فرم گرفته شده خیلی خشک شده باشد.
در مرحله آخر طرز تهیه شیرینی ماکارون قبل از گذاشتن سینی در درون فر دمای فر را به ۱۵۰ درجه کاهش دهید
و سپس سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه در درون فر قرار دهید بهتر است سینی را بعد از ۱۰ دقیقه اول سر و ته کنید.
بعد از مدت زمان ذکر شده سینی را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید
تا ماکارون ها به خوبی سرد شوند تا بتوانید آن ها را از قالب فر جدا کنید.
بعد از پخت شیرینی ها باید کرم کره ای را تهیه کنید که برای طرز تهیه کرم کره ای باید به صورت زیر عمل کنید:
ابتدا کره را در درون کاسه ای بریزید و سپس کره را به کمک همزن بزنید تا کمرنگ بشود
و شکر را به صورت آرام آرام به کره اضافه کنید و الکی را بر روی دهانه کاسه قرار دهید
و تمشک و یا شاه توت را در درون الک بریزید و با پشت قاشق تمشک ها و یا شاه توت ها را له کنید.
سپس ۳ قاشق از آب تمشک و یا شاه توت را در درون کرم کره ای زده شده بریزید
و مواد را دوباره هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند
و سپس کرم کره ای را در درون قیف های شیرینی پزی بریزید
یکی از شیرینی های ماکارون را از قالب فر جدا کنید و سپس آن را برگردانید
با کمک قیف کرم کره ای را بر روی شیرینی جدا شده بریزید
و سپس شیرینی ماکارون دیگری را از سینی فر جدا کنید و بر روی کرم کره ای قرار دهید
بعد از این که کرم کره ای را در وسط همه شیرینی ها قرار دهید آن ها را در درون یخچال قرار دهید.