طرز تهیه شیرینی بلوندی
طرز تهیه شیرینی بلوندی
شیرین بلوندی نوعی از شیرینی خوش مزه است که با روشی پختی آسان و در زمانی کم،
و همچنین با مواد اولیه ی کم و مقرون به صرفه تهیه می شود.
این شیرینی لذیذ را می توانید همانند شیرینی دادلی
و شیرینی مادلین برای عصرانه و یا صبحانه و برای انواع مهمانی ها مورد استفاده قرار دهید.
مواد لازم
🔹۱ قاشق غذاخوری دارچین
🔹۱/۳ پیمانه شکر
🔹یک و ۳/۴ پیمانه آرد
🔹۱/۲ پیمانه بادام
🔹۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
🔹۱ پیمانه کره
🔹۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
🔹۳ عدد تخم مرغ
طرز تهیه شیرینی بلوندی
طرز تهیه
ابتدا بکینگ پودر، دارچین، نمک را داخل یک ظرف با یکدیگر ترکیب نمایید.
سپس شکر و کره را داخل ظرف دیگری با یکدیگر ترکیب نموده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی بلوندی تخم مرغ ها را به مواد کره و شکر افزوده و ترکیب کنید
( تخم مرغ ها را دانه دانه بیافزایید)
ترکیب به دست آمده را به مخلوط اولیه آرد و دارچین بیافزایید و هم زده تا یکنواخت گردد.
اکنون بادام پرک شده را هم به خمیر یکنواخت اضافه نمایید، کف قالب فر را با کاغذ روغنی پوشانده
و خمیر به دست آمده را درون آن ریخته و روی آن را یکدست کنید.
فر را قبل از استفاده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد باید گرم نمایید، قالب حاوی خمیر شیرینی را درون فر قرار دهید
و بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید تا پخته شود.
پس از گذشت زمان مقرر شیرینی را از فر خارج ساخته و بعد از سرد شدن قالب را برش داده و میل نمایید.
نکات
بلوندی با شکلات از انواع شیرینی و کیک است.شیرینی بلوندی را می توان به عنوان دسر و برای عصرانه تهیه نمایید.
شیرینی بلوندی را برای ۲ روز می توان در ظرف هایی در بسته نگهداری نمود.
شیرینی ها دارای کاربردی فراوانی هستند که می توان در مراسم، جشن ها و دورهمی ها با تنوع گوناگون
در طعم و ظاهر میل شده و برای پذیرایی از مهمانان استفاده می شود.
شیرینی بلوندی نوعی شیرینی با طعم دلچسب است.