شیرینی ترشیرینی خشککیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی بلوندی

طرز تهیه شیرینی بلوندی

شیرین بلوندی نوعی از شیرینی خوش مزه است که با روشی پختی آسان و در زمانی کم،
و همچنین با مواد اولیه ی کم و مقرون به صرفه تهیه می شود.
این شیرینی لذیذ را می توانید همانند شیرینی دادلی
و شیرینی مادلین برای عصرانه و یا صبحانه و برای انواع مهمانی ها مورد استفاده قرار دهید.

مواد لازم

🔹۱ قاشق غذاخوری دارچین
🔹۱/۳ پیمانه شکر
🔹یک و ۳/۴ پیمانه آرد
🔹۱/۲ پیمانه بادام
🔹۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
🔹۱ پیمانه کره
🔹۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
🔹۳ عدد تخم مرغ

طرز تهیه شیرینی بلوندی

طرز تهیه شیرینی بلوندی

طرز تهیه

ابتدا بکینگ پودر، دارچین، نمک را داخل یک ظرف با یکدیگر ترکیب نمایید.

سپس شکر و کره را داخل ظرف دیگری با یکدیگر ترکیب نموده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.

در این مرحله از طرز تهیه شیرینی بلوندی تخم مرغ ها را به مواد کره و شکر افزوده و ترکیب کنید
( تخم مرغ ها را دانه دانه بیافزایید)

ترکیب به دست آمده را به مخلوط اولیه آرد و دارچین بیافزایید و هم زده تا یکنواخت گردد.

اکنون بادام پرک شده را هم به خمیر یکنواخت اضافه نمایید، کف قالب فر را با کاغذ روغنی پوشانده
و خمیر به دست آمده را درون آن ریخته و روی آن را یکدست کنید.

فر را قبل از استفاده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد باید گرم نمایید، قالب حاوی خمیر شیرینی را درون فر قرار دهید
و بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید تا پخته شود.

پس از گذشت زمان مقرر شیرینی را از فر خارج ساخته و بعد از سرد شدن قالب را برش داده و میل نمایید.

نکات

بلوندی با شکلات از انواع شیرینی و کیک است.شیرینی بلوندی را می توان به عنوان دسر و برای عصرانه تهیه نمایید.
شیرینی بلوندی را برای ۲ روز می توان در ظرف هایی در بسته نگهداری نمود.

شیرینی ها دارای کاربردی فراوانی هستند که می توان در مراسم، جشن ها و دورهمی ها با تنوع گوناگون
در طعم و ظاهر میل شده و برای پذیرایی از مهمانان استفاده می شود.
شیرینی بلوندی نوعی شیرینی با طعم دلچسب است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × پنج =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا