انواع کبابغذای محلیهمدان

طرز تهیه کباب سرداشی

طرز تهیه کباب سرداشی

کباب سرداشی از انواع غذاهای محلی استان همدان است
که مواد اولیه برای پخت این نوع کباب به راحتی در دسترس می باشد
و شما می توانید این غذای ایرانی را در مدت زمان کوتاهی در منزل تهیه نمایید

مواد لازم

🔹پیاز : سه عدد
🔹گوشت گوسفندی : ۴۰۰ گرم
🔹سیب زمینی : دو عدد
🔹گوجه فرنگی : یک عدد
🔹فلفل : به مقدار لازم
🔹نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه کباب سرداشی

طرز تهبه کباب سرداشی

طرز تهیه

برای تهیه کباب سرداشی ابتدا پوست سیب زمینی و پیاز را بگیرید و آن ها را به خوبی بشویید
سپس پیاز و سیب زمینی را رنده نمایید و آب آن ها را به صورت کامل بگیرید.

در این مرحله از طرز تهیه کباب سرداشی گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیب زمینی مخلوط کنید
سپس نمک و فلفل و ادویه های دلخواه خود را به مخلوط گوشتی بیفزایید
و مواد را ورز دهید تا چسبندگی خود را از دست بدهند.

کف سینی فر یا تابه را به کمک مقداری کره چرب نمایید و مخلوط گوشتی را روی سطح آن پخش نمایید.
توجه داشته باشید در صورتی که برای پخت این نوع کباب از گوشت کم چرب استفاده کرده اید
در این مرحله می توانید مقداری روغن به مخلوط مواد بیفزایید.

یک عدد گوجه فرنگی و سیب زمینی را به صورت ورقه ای برش بزنید
سپس ورقه های گوجه و سیب زمینی را روی سطح کباب قرار دهید همچنین می توانید
از فلفل دلمه ای و فلفل تند خرد شده نیز استفاده نمایید
و این سبزیجات خرد شده را در لا به لای ورقه های گوجه و سیب زمینی بچینید.

فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی حاوی کباب را درون فر به مدت ۱ تا ۲ ساعت قرار دهید
تا کباب به خوبی مغز پخت شد و ورقه های سیب زمینی و گوجه و فلفل دلمه ای نیز برشته شوند
سپس کباب را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و به همراه برنج و نان تازه و ماست و سبزیجات و … آن را میل کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − دو =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا