طرز تهیه کلوچه کنجدی
طرز تهیه کلوچه کنجدی
کلوچه کنجدی از انواع کلوچه های خوش طعم و خوشمزه است
و اگر شما به پخت شیرینی و کیک در منزل علاقه مند هستید بهتر است
از تهیه این نوع کلوچه ها در منزل غافل نشوید.
در دستور تهیه کلوچه کنجدی از آرد و شکر و تخم مرغ و روغن مایع و بیکینگ پودر
و وانیل و پودر هل و نمک و ماست و کنجد استفاده می شود.
مواد لازم
🔹آرد سفید : سه لیوان
🔹پودر شکر : یک لیوان
🔹تخم مرغ : دو عدد
🔹روغن مایع : ۳/۴ لیوان
🔹بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
🔹وانیل : نصف قاشق چایخوری
🔹پودر هل : نصف قاشق چایخوری
🔹نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری
🔹کنجد : به مقدار لازم
🔹ماست : سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه کلوچه کنجدی
طرز تهیه
برای پخت کلوچه کنجدی ابتدا تخم مرغ و پودر شکر را با یکدیگر ترکیب نمایید و مخلوط مواد را به مدت ۵ دقیقه هم بزنید.
روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ و شکر بیفزایید و هم بزنید.
در این مرحله از طرز تهیه کلوچه خانگی, بیکنیگ پودر را با ماست ترکیب کنید
و هم بزنید و به مدت چند دقیقه صبر کنید تا پف کند سپس مخلوط ماست را به مخلوط تخم مرغی بیفزایید.
آرد و وانیل و نمک را الک کنید و همه این مواد خشک را با یکدیگر ترکیب نمایید
سپس مخلوط آرد را به مایه کلوچه بیفزایید و هم بزنید توجه داشته باشید که غلظت
مایه کلوچه باید کمی سفت تر از مایه کیک باشد و تقریبا شبیه به غلظت حلوا شود.
مایه کلوچه را درون ظرف درب دار بریزید و ظرف را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید
و بعد از مدت زمان ذکر شده آن را از درون فریزر بیرون آورید و به اندازه یک گردو از مواد بردارید
و مایه کلوچه را گرد کنید و مقداری کنجد بغلطانید.
کلوچه ها را درون سینی فر بچینید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد
که از قبل قرار گرم کرده اید قرار دهید تا کلوچه ها به خوبی پخته شوند.