انواع کلوچه

طرز تهیه کلوچه کنجدی

طرز تهیه کلوچه کنجدی

کلوچه کنجدی از انواع کلوچه های خوش طعم و خوشمزه است
و اگر شما به پخت شیرینی و کیک در منزل علاقه مند هستید بهتر است
از تهیه این نوع کلوچه ها در منزل غافل نشوید.
در دستور تهیه کلوچه کنجدی از آرد و شکر و تخم مرغ و روغن مایع و بیکینگ پودر
و وانیل و پودر هل و نمک و ماست و کنجد استفاده می شود.

مواد لازم

🔹آرد سفید : سه لیوان
🔹پودر شکر : یک لیوان
🔹تخم مرغ : دو عدد
🔹روغن مایع : ۳/۴ لیوان
🔹بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
🔹وانیل : نصف قاشق چایخوری
🔹پودر هل : نصف قاشق چایخوری
🔹نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری
🔹کنجد : به مقدار لازم
🔹ماست : سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه کلوچه کنجدی

طرز تهیه کلوچه کنجدی

طرز تهیه

برای پخت کلوچه کنجدی ابتدا تخم مرغ و پودر شکر را با یکدیگر ترکیب نمایید و مخلوط مواد را به مدت ۵ دقیقه هم بزنید.
روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ و شکر بیفزایید و هم بزنید.

در این مرحله از طرز تهیه کلوچه خانگی, بیکنیگ پودر را با ماست ترکیب کنید
و هم بزنید و به مدت چند دقیقه صبر کنید تا پف کند سپس مخلوط ماست را به مخلوط تخم مرغی بیفزایید.

آرد و وانیل و نمک را الک کنید و همه این مواد خشک را با یکدیگر ترکیب نمایید
سپس مخلوط آرد را به مایه کلوچه بیفزایید و هم بزنید توجه داشته باشید که غلظت
مایه کلوچه باید کمی سفت تر از مایه کیک باشد و تقریبا شبیه به غلظت حلوا شود.

مایه کلوچه را درون ظرف درب دار بریزید و ظرف را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید
و بعد از مدت زمان ذکر شده آن را از درون فریزر بیرون آورید و به اندازه یک گردو از مواد بردارید
و مایه کلوچه را گرد کنید و مقداری کنجد بغلطانید.

کلوچه ها را درون سینی فر بچینید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد
که از قبل قرار گرم کرده اید قرار دهید تا کلوچه ها به خوبی پخته شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × دو =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا