طرز تهیه مارشمالو
طرز تهیه مارشمالو
مارشمالو از انواع شیرینی های خانگی با بافتی نرم و اسفنجی می باشد
و در دستور ساخت مارشمالو از شکر و ژلاتین و آب و طعم دهنده های متفاوتی استفاده می شود
و شما می توانید بدون نیاز به فر این نوع شیرینی را در منزل به راحتی تهیه نمایید.
مواد لازم
🔹آب یخ : یک فنجان
🔹ژلاتین بدون طعم : سه بسته
🔹شکر : ۱.۵ پیمانه
🔹شربت ذرت : یک فنجان
🔹عصاره خالص وانیل : یک قاشق چایخوری
🔹نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
🔹شکر قنادی : ۱/۴ فنجان
طرز تهیه مارشمالو
طرز تهیه
ابتدا ظرفی حاوی آب یخ را در کنار دست های خود قرار دهید توجه داشته باشید
که آب یخ را باید در دو قسمت مصرف نمایید.
در مرحله بعدی کف قالب مربع شکلی با ابعاد ۹*۹ را به کمک مقداری روغن چرب نمایید
و سپس کف قالب را به کمک پلاستیکی تمیز بپوشانید و تا شیرینی ها از قالب به راحتی جدا شوند.
درون کاسه ای بزرگ نصف فنجان آب یخ بریزید و همه ژلاتین را به آن بیفزایید
و به مدت ۱۰ دقیقه صبر نمایید تا ژلاتین درون آب حل شود.
شربت ذرت و نمک و شکر را به همراه نصف فنجان آب یخ درون ظرفی مناسب بریزید
سپس ظرف را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید و اجازه دهید تا مخلوط به دمای جوش برسد.
اگر دماسنج قنادی در دسترس دارید بعد از اینکه دمای شربت به ۱۱۵ درجه سانتی گراد ( ۲۴۰ درجه فارنهایت ) رسید
حرارت گاز را خاموش نمایید و در صورت عدم دسترسی به دماسنج قنادی شربت را باید حدود ۸ دقیقه بجوشانید
توجه داشته باشید که شکر نباید بیشتر از این مقدار حرارت ببیند.
شربت شکر را به آرامی به پودر ژلاتین حل شده بیفزایید پس از گذشت این زمان، فورا شربت شکر را از روی حرارت بردارید
و مخلوط مواد را به کمک همزن برقی به مدت ۱۲ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید تا حجم مواد زیاد شود و پف کنند
سپس وانیل را به مخلوط مواد مارشمالو بیفزایید و هم بزنید.
مایه مارشمالو را به ضخامت حدود یک تا دو سانت درون قالبی که از قبل آماده کرده اید بریزید و صبر کنید
تا مارشمالو به مدت ۱۶۰ دقیقه در دمای محیط بماند.
سپس مارشمالو را از درون قالب خارج نمایید و پلاستیک را از شیرینی ها جدا کنید
و با کمک چاقویی تیز شیرینی را به مربعاتی کوچک و با ابعاد دو اینچ برش بزنید.
در این مرحله شکر قنادی و نشاسته را درون ظرفی مناسب بریزید.
مارشمالوها به مخلوط نشاسته و شکر آغشته کنید تا سطح آن ها به صورت کامل پوشش داده شود.