نان و خمیر

طرز تهیه نان جو

طرز تهیه نان جو

نان و انواع غلات یکی از انواع مواد غذایی می باشد که در سبد غذایی هر فردی به صورت روزانه وجود دارد
که در واقع یکی از انواع نان های بسیار خوشمزه و پر طرفدار نان جو می باشد،
در ادامه این بخش از مطلب قصد داریم دستور ساخت نان جو را به شما عزیزان آموزش دهیم
تا این نان را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل نمایید.

مواد لازم

🔹آرد گندم : یک لیوان
🔹شیر ولرم: یک لیوان
🔹سبوس جو : یک لیوان
🔹خمیر مایه : ۲۲ قاشق چای خوری
🔹شکر : ۲ قاشق چای خوری
🔹زنجبیل : دو قاشق چای خوری
🔹روغن زیتون یا روغن مایع : یک سوم لیوان
طرز تهیه نان جو

طرز تهیه نان جو

طرز تهیه

در دستور تهیه نان جو ابتدا شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را داخل کاسه ای بریزید سپس مخلوط کنید
و بعد از زمان ۵۵ دقیقه که خمیر مایه به عمل آمد، روغن، آرد، سبوس جو و پودر زنجبیل را اضافه کنید
سپس مواد را مخلوط کنید تا خمیر خوبی به دست آید.

در این مرحله احالا خمیر به دست آمده را داخل کاسه قرار دهید و به مدت یک ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

حالا روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح قرار دهید سپس آن را به هشت قسمت برش دهید،
خمیر را با فاصله داخل سینی فر قرار دهید و روی آن را با دستمال مرطوبی به مدت یک ساعت بپوشانید تا حجم نان بیشتر شود.

در مرحله آخر فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید سپس سینی نان را داخل فر قرار دهید
و بعد از زمان ۲۰ تا ۲۵ دقیقه نان ها آماده است، می توانید در صورت تمایل روی نان ها را با برس زرده تخم مرغ یا کره بکشید نوش جان.

خواص

نان جو از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و به عنوان یک غذای کامل محسوب می شود
و در بازار با شکل و طعم های مختلفی عرضه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا