انواع کبابغذای محلی

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ

کباب کوبیده دو رنگ یکی از انواع کباب های اصیل ایرانی است که از ترکیب گوشت مرغ و گوسفندی تهیه می شود

مواد لازم

🔹گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
🔹گوشت مرغ۵۰۰ گرم
🔹دنبه گوسفندی۵۰ گرم
🔹پیاز۲ عدد بزرگ
🔹زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
🔹نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
🔹کره۵۰ گرم
طرز تهیه کباب دو رنگ

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ

طرز تهیه

ابتدا پیازها را رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم،
سپس گوشت مرغ را به همراه نیمی از دنبه گوسفندی دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

در این مرحله نصف پیاز رنده شده را به همراه مقداری نمکف فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم
و مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند.

حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
در ادامه گوشت گوسفندی را به همراه باقیمانده دنبه دو مرتبه چرخ می کنیم،
سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

در این مرحله باقیمانده پیاز رنده شده را به همراه ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم
و مجددا به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم شوند.

روی این کاسه را هم با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.
پس از گذشت یک ساعت کاسه ها را از یخچال خارج می کنیم،
سپس نصف سیخ را با گوشت مرغ و نصف دیگر را با گوشت گوسفندی سیخ می کنیم.

در صورتی که تمایل داشته باشیم کباب را روی ذغال تهیه کنیم
از سیخ های پهن مخصوص کباب کوبیده استفاده می کنیم، اما در صورتی که بخواهیم کباب را در فر یا تابه درست کنیم

می توانیم از سیخ چوبی یا حتی بدون سیخ کباب را درست کنیم.

پس از اینکه سیخ کردن کباب ها به پایان رسید، منقل ذغال را به صورت یکدست روشن آماده می کنیم
و سیخ ها را روی منقل می چینیم.
پس از اینکه کباب ها خودشان را گرفتند، آنها را هر چند لحظه یک بار می چرخانیم تا به صورت یکدست بپزند.

در صورتی که بخواهیم کباب را در تابه درست کنیم، سمت گریل تابه را با روغن کمی چرب می کنیم،
سپس کباب ها را داخل تابه می چینیم، پس از اینکه یک سمت کباب ها سرخ شدف انها را بر می گرداینم
تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

برای درست کردن این کباب خوشمزه در فر، سینی فر را چرب می کنیم، سپس کباب ها را داخل سینی فر می چینیم.

در ادامه سینی فر را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد
گرم کرده ایم قرار می دهیم تا کباب ها بپزند.

برای خوشمزه تر شدن کباب، کره ذوب شده را با زعفران مخلوط می کنیم
و در میانه پخت روی کباب ها می مالیم.
در پایان کباب ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به دلخواه با نان، برنج ساده یا کته سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − چهار =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا