طرز تهیه ترشی بنه یا پسته کوهی
طرز تهیه ترشی بنه یا پسته کوهی
ترشی بنه یا پسته کوهی نوعی گیاه دارویی می باشد که بیشتر در استان های ایلام و کردستان، کهگیلویه و بویراحمد می روید
که در واقع صمغ بنه در مصارف دارویی و صنعتی کاربرد زیادی داشته است
همچنین از این گیاه ترشی بسیار خوشمزه و خوش طعمی تهیه می شود،
مواد لازم
🔹بنه (پسته کوهی): یک کیلو گرم
🔹نمک : به مقدار لازم
🔹سرکه : به مقدار لازم
🔹سبزی ( نعناع و ترخون) : به مقدار لازم
🔹سیاه دانه، زیره و فلفل سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی بنه
طرز تهیه
ابتدا بنه یا همان پسته ها را بشویید و داخل یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود
سپس بنه ها را دانه کنید و داخل شیشه بریزید.
در این مرحله از روش تهیه ترشی بنه حالا سبزی هایی را که گفته شد را بشویید و اجازه دهید تا خشک شوند
سپس آن ها را خرد کنید و به شیشه که داخل آن بنه می باشد اضافه کنید.
حالا مقدار کمی فلفل سیاه، زیره و سیاه دانه به داخل شیشه اضافه نمایید و روی آن را سرکه بریزید
به گونه ای که داخل شیشه پر از سرکه شود، شیشه را داخل یخچال به مدت حداقل دو هفته قرار دهید
تا ترشی آماده شود و بتوانید آن را با انواع غذا استفاده کنید.
نکات ترشی بنه یا پسته کوهی
می توانید بنه را با شاخه ترشی کنید و یا آن را دانه دانه کنید.این ترشی سرکه را به خود جذب می کند
بنابراین هر چند روز یک بار به آن سر بزنید تا درصورت نیاز به آن سرکه اضافه کنید.
خواص بنه یا پسته کوهی
کمک به رفع کم خونی
درمان اسهال
تقویت نیروی جنسی
رفع سردرد
کمک به دفع سنگ های ریز کلیه
درمان شب کوری
پاک کردن کبد
خاصیت ضد میکروبی
درمان سرفه و گرفتگی صدا
طرز تهیه ترشی بنه یا پسته کوهی
جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.