
طرز تهیه خورش بامیه
بامیه سرشار از فیبر است و برای سیستم گوارشی بسیار مفید است و به خاطر ماده لزجی که دارد
به دفع سموم و مواد زائد در سیستم گوارشی کمک می کند.
محققان به این نتیجه رسیده اند که بامیه با کاهش خطر آلزایمر و بیماری های عصبی مرتبط است.
بامیه می تواند مقدار کلسترول بد را کاهش دهد و در تنظیم اختلالات سوخت و سازی
و درمان چاقی که در اثر رژیم غذایی با چربی بالا به وجود آمده است موثر باشد.
مواد لازم
🔹بامیه یک کیلو
🔹گوشت گوسفندی تازه یک کیلو
🔹گوجه فرنگی آبدار ۲ کیلو
🔹پیاز یک عدد متوسط
🔹سیر ۲ بوته
🔹فلفل سیاه به مقدار لازم
🔹زردچوبه به مقدار لازم
🔹نمک به مقدار لازم
🔹روغن به مقدار لازم
🔹آب به مقدار لازم
طرز تهیه خورش بامیه
طرز تهیه
ابتدا پیاز و سیر خرد شده را با مقداری روغن تفت داده و سپس گوشت را به همراه فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده تا مقداری سرخ شود
حال مقداری آب را به آن اضافه می کنیم و حدود یک تا یک ساعت و نیم روی شعله ی ملایم قرار داده و منتظر می مانیم گوشت پخته شود.
حال برای گرفتن آب گوجه فرنگی آن را قاچ کرده و درون قابلمه ای روی شعله گذاشته و منتظر می مانیم تا آب بیندازد
سپس آن را از روی شعله بر می داریم و می گذاریم سرد شود. سپس با گوشت کوب آن را له می کنیم.
بهتر است به جای گوشت کوب با دست آن را چنگ بزنیم. حال آن را بر روی آبکش قرار داده تا آب آن گرفته شود
سپس بامیه را با آب گوجه اضافه کرده و حدود ده دقیقه روی شعله ی ملایم قرار می دهیم
وقتی گوشت پخته شد، آب گوجه و بامیه را به آن اضافه ی کنیم
حال مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. و حدود نیم ساعت روی شعله می گذاریم.
دقت کنید که بامیه زیاد پخته و له نشود.
با توجه به ذائقه ی خودتان، می توان مقداری آبغوره یا غوره به آن اضافه کرد.
خب خورشت بامیه ما آماده ی خوردن است.
آبگوشت بامیه را می توانید با برنج و یا نان، سبزی خوردن، پیاز و انواع ترشی سرو کنید. نوش جان