انواع پلوغذا های ملل

طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی

طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی

در فرهنگ غذایی کشور کلمبیا، برنج ماده اصلی خیلی از غذاها است.
یکی از غذاهای کلمبیایی که به ذائقه یک ایرانی نزدیک است پلو قرمز کلمبیایی است.
برای درست کردن این غذا، برنج را همراه با آب مرغ و مرغ پخته و همراه سس کچاپ و سبزیجات متنوع سرو می‌کنند.

این غذای کلمبیایی را در منزل تهیه کنید و آن را به همراه مرغ سرخ شده سرو کنید و از طعم جدید و خوشمزه آن لذت ببرید.

مواد لازم

🔹روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
🔹ران مرغ چهار عدد
🔹 نمک دو قاشق چایی خوری
🔹فلفل سیاه و سفید تازه یک ‌دوم قاشق چایی خوری
🔹پیاز کوچک خرد شده یک عدد
🔹سیردو میخک
🔹فلفل قرمز و سبز خرد شده یک عددفنجان
🔹گوجه فرنگی کنسرو شده یک و سه ‌چهارم پیمانه
🔹 رب یک قاشق غذا خوری
🔹 برنج ترجیحا از نوع کشیده و بلندیک فنجان
🔹جعفری خرد شده تازه دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی

طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی

طرز تهیه

مرحله اول

مقداری روغن داخل یک تابه بزرگ و گود بریزید و مرغ را با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کنید و تا زمانی که کاملا سرخ و قهوه‌ای نشده، آن را برنگردانید.

مرحله دوم

حرارت را تا حد متوسط کم کنید. هویج، پیاز و سیر را به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید تا پیاز شروع به نرم شدن بکند.
سپس فلفل‌های سبز و قرمز زا اضافه کرده و دوباره صبر کنید تا فلفل‌ها خوب نرم شوند.

مرحله سوم

گوجه فرنگی‌ها، رب گوجه فرنگی و مقداری آب مرغ را با کمی نمک و فلفل داخل یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا زمانی که به جوش آیند.
سپس برنج را اضافه کرده و مرغ را لابه‌لای مواد قرار دهید تا مرغ و برنج با هم بپزند.

مرحله چهارم

بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه غذا آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده و با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + هفده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا