طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
شیرینی ناپلئونی هم مثل شیرینی دانمارکی از شیرینی های محبوب مجالس ایرانی هاست.
البته این شیرینی خوشمزه و قدیمی تنها منحصر به کشور ما نیست و در کل دنیا پر طرفدار است.
اما ظاهرا اصلیت آن به فرانسه برمیگردد.
مواد لازم
🔹خمیر هزارلا ۱ ورقه
🔹خامه فرم گرفته یا خامه قنادی ۱ پیمانه
🔹پودر قند و پودر پسته مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
طرز تهیه
روی سطح کار آرد بپاشید. خمیر را به صورت آماده بخرید یا خودتان آماده کنید.
خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به صورت مربع های ۱۰ سانتیمتر در ۱۰ سانتیمتر برش بزنید
( میتوانید اندازه مربع ها را کمتر یا بیشتر کنید ).
ته قالب کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را داخل سینی بگذارید سپس سینی
را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۵۰ – ۶۰ دقیقه قرار دهید
تا خمیرها برشته و طلایی شوند.
پس از پخت سینی را از فر خارج کنید ، هر خمیر را از وسط با چاقو به دو قسمت برش بزنید
و بخش خشک رویی خمیرها را با نوک چاقو بتراشید و داخل کاسه ای بریزید
( این تکه های خشک برای روی شیرینی استفاده میشود ).
در صورتی که فکر میکنید تکه های خشک برای روی شیرینی ناپلئونی کم است میتوانید
اضافی خمیر را پس از برش زدن مربع ها درون سینی فر قرار دهید تا همراه با بقیه خمیرها برشته شود
سپس با دست آن را خرد و استفاده کنید.
یک لایه از خمیر شیرینی را روی سطح کار قرار دهید و مقداری خامه روی آن بزنید
سپس لایه بعدی را قرار دهید ( میتوانید روی خامه کمی پودر قند و خرده های خمیر برشته بریزید ).
روی لایه دوم مقداری خامه بزنید ( در صورت تمایل مجدد کمی پودر قند و خرده خمیر برشته )
و به همین صورت هر تعداد لایه ای که میخواهید روی هم قرار دهید ( بین لایه ها پودر قند کمی اضافه کنید تا شیرینی اش زیاد نشود ).
پس از اینکه لایه ها را روی هم قرار دادید برای لایه آخر باقی مانده خامه فرم گرفته را روی شیرینی بریزید
و روی آن را با خرده های برشته شده بپوشانید
و در پایان با پودر قند و کمی پودر پسته تزیین کنید سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود.