انواع کبابعربیغذا های ملل

طرز تهیه جوجه کباب عربی

طرز تهیه جوجه کباب عربی

جوجه کباب عربی از انواع غذاهای ایرانی لذیذ و خوش طعم است و شما می توانید این غذای بی نظیر را در منزل به راحتی تهیه کنید.
در تهیه جوجه کباب عربی از سینه مرغ و ماست و سس مایونز و پیاز و آبلیمو و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زیره سیاه استفاده می شود.

مواد لازم

🔹ماست : یک لیوان سر خالی
🔹سینه مرغ متوسط : یک عدد
🔹سس مایونز : دو قاشق غذاخوری
🔹پیاز کوچک رنده شده : یک عدد
🔹آبلیمو : سه قاشق غذاخوری
🔹فلفل دلمه ای : یک عدد
🔹نمک : به مقدار لازم
🔹فلفل سیاه : به مقدار لازم
🔹فلفل قرمز : به مقدار لازم
🔹پودر زیره سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه جوجه کباب عربی

طرز تهیه جوجه کباب عربی

طرز تهیه

برای تهیه جوجه کباب عربی ابتدا استخوان و گوشت سینه مرغ را جدا کنید.
سینه مرغ را به صورت مکعبی و یکدست خرد نمایید. توجه داشته باشید که برش های سینه مرغ برای جوجه کباب عربی باید کوچک تر از جوجه کباب ایرانی باشند.

در مرحله بعد درون ظرفی مناسب سس مایونز و ماست و روغن زیتون و پیاز و ادویه ها و فلفل دلمه ای خرد شده و آبلیمو را با یکدیگر ترکیب نمایید
و مواد را هم بزنید و برش های سینه مرغ را درون مواد بریزید تا طعم دار شوند.

سپس روی ظرف کیسه فریزر بکشید و ظرف را به مدت چند ساعت درون یخچال قرار دهید.
ظرف را از یخچال بیرون آورید و سینه مرغ مزه دار شده را به سیخ بکشید و آن را درون روغن سرخ کنید یا به کمک ذغال جوجه ها را کباب کنید.

نکات

اگر تمایل دارید جوجه کباب را سرخ کنید نباید به روغن آن زعفران یا زردچوبه بیفزایید و بهتر است
از تابه رژیمی برای سرخ کردن جوجه ها استفاده کنید.

برای سرخ کردن جوجه ها ابتدا تعدادی از آن ها را سرخ کنید سپس تابه را بشویید و دوباره روغن در کف تابه بریزید
و باقی مانده جوجه ها را درون تابه سرخ نمایید.

برای سرخ کردن جوجه ها باید حرارت گاز روی شعله ملایم باشد زیرا برای مزه دار کردن جوجه ها از ماست استفاده می شود و زود نرم می شوند.
در صورت تمایل می توانید به همراه سینه های مرغ گوجه گیلاسی و زیتون و فلفل دلمه ای و … را در بین سینه مرغ به سیخ بکشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا