طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
پیتزا مارگاریتا پیتزایی ساده است و به راحتی میتوانید آن را تهیه کنید. برای تهیه این پیتزا به مواد اولیه زیادی نیاز ندارید و به سادگی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. این پیتزا برای اولین بار با سه رنگ پرچم کشور ایتالیا و برای ملکه ایتالیا تهیه شد.
مواد لازم
🔹گوجه فرنگی چهار عدد
🔹 پنیر پیتزا۲۵۰ گرم
🔹ریحان۱۰۰ گرم
🔹سیردو حبه
🔹خمیر پیتزایک عدد
🔹روغن مایع
🔹نمک
🔹فلفل سیاه
🔹آویشن
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه این پیتزا لازم است گوجه فرنگیها را به شکل پوره در آورید یا آنها را به صورت حلقهای خرد کنید.
هرچه گوجههایتان را خردتر کنید و آنها را تفت دهید در آخر پیتزای مارگاریتا با طعم بهتری خواهید داشت.
مرحله دوم
سیرها را به صورت ریز رنده کنید و در یک تابه که مقدار کمی روغن در آن ریختهاید تفت دهید تا طلایی شوند.
گوجه فرنگیهایی که خرد یا حلقهای کردهاید را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید.
مقداری نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.
مرحله سوم
در نهایت مقداری ریحان به مواد درون تابه اضافه کنید و کمی از آن را برای تزیین روی پیتزا نگه دارید.
بعد از اینکه مایه پیتزا را آماده کردید آن را روی خمیر پیتزا پهن کنید.
مرحله چهارم
فر را روی حرارت ۲۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا تمام نقاط فر هم دما شوند.
پنیر را ابتدا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نیم پز شود سپس آن را خارج کنید و پنیر پیتزا را روی آن بریزید
و ریحانی که برای تزیین نگه داشته بودید را هم روی پیتزایتان قرار دهید.
مرحله پنجم
پیتزا را دوباره داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا کاملا بپزد و پنیر روی آن طلایی شود.
بعد از حدود ۱۵ دقیقه پیتزای شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.