طرز تهیه چلو کباب درباری
طرز تهیه چلو کباب درباری
ما ایرانی ها علاقه خاصی یه کباب داریم که این غذا خیلی تنوع دارد که کی از آنها همین چلو کباب درباری میباشد که کباب سلطانی و کباب سیخی خوشمزه
و کباب کوبیده مرغ و خیلی کباب های دیگر از این دسته غذا ها میباشد که با یک برنج ایرانی پخت شود عالی میشود.
همچنین از نامش که پیداست این غذای مخصوص شاهان دربار میباشد که در آشپزخانه های دربار پخت میشود که این غذا رو بیشتر ناصرالدین شاه آن را سرو میکرد .
که این شخص موقعی که به پادشاهی رسید تعدادی آشپز ماهر به تهران آورد که به پخت بهترین کباب مهارت داشتند .
مواد لازم
🔹گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم
🔹پیاز نگینی ۴ عدد متوسط
🔹هویج ۱ عدد حلقه شده
🔹فلفل دلمه ای ۱ عدد خلال شده
🔹چوب دارچین ۱ تیکه
🔹فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
🔹زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق
🔹رب گوجه ۲ قاشق
🔹کره ۱ قاشق
🔹نمک ب مقدار کافی
طرز تهیه کباب درباری
طرز تهیه
در مرحله اول پیاز را پوست کنده و در روغن کمی تفت میدهیم ( زیاد سرخ نکنید )بعد هویج که نسبت به بقیه سبزیجات بافت سفتی داره رو اضافه میکنیم.
بعد از تفت دادن هویج، گوشت رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا زمانی رنگ گوشت تعییر کنه بعد زعفران و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم .
توی یک ماهیتابه کره رو میزاریم آب بشه بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم و با شعله کم تفت میدهیم تا زمانی کره نارنجی رنگ بشود.
بعد ب گوشت اضافه کرده مواد رو مخلوط میکنیم. ۴ لیوان آب جوشیده داغ اضافه میکنیم ( به این دلیل آب داغ اضافه میکنیم ک گوشت سفت نشه و راحت پخته بشه).
میزاریم گوشت پخته بشه و در آخر نمک رو اضافه میکنیم که گوشت در زمان پخت سفت نشه.
۴۰ دقیقه زمان میدیم تا گوشت کاملا پخته بشه و سس غلیظی داشته باشیم.
طرز تهیه چلو کباب درباری