طرز تهیه چلو کباب وزیری
طرز تهیه چلو کباب وزیری
چلوکباب وزیری به این دلیل که از کباب کوبیده و جوجه کباب تشکیل شده است، محبوبیت زیادی دارد.
میکس این دو نوع کباب همراه با گوجه و فلفل کبابی طعم بی نظیری خواهد داشت.
در ادامه ابتدا تهیه جوجه کباب رستورانی و سپس طرز تهیه کباب کوبیده به شیوه حرفهای را شرح خواهیم داد.
در نهایت شیوه سرو کباب وزیری همراه با چلو زعفرانی را معرفی میکنیم.
مواد لازم
🔹جوجه ۲ عدد
🔹ماست ۲ قاشق غذاخوری
🔹زعفران دم شده یک الی ۲ قاشق غذاخوری
🔹پیاز ۲ عدد متوسط
🔹آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
🔹کره، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
طرز تهیه چلو کباب وزیری
طرز تهیه
ابتدا پوست جوجهها را بگیرید و آنها را کاملا بشویید.
جوجهها را خرد کنید.
برای خرد کردن جوجهها ابتدا بالاها را همراه با مقداری از گوشت کتف جدا نمایید، سپس رانهای مرغ را جدا کرده و سینه مرغ را نیز از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
اکنون تکههای مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم نمایید.
ابتدا زعفران را به مرغ اضافه کنید و با دست بهم بزنید تا تمام قسمتهای مرغ به زعفران آغشته شود.
پیازها را خلال کنید و به مرغ اضافه کنید.
سپس آبلیمو، ماست و فلفل را نیز به مرغها اضافه کنید و کمی بهم بزنید تا گوشت کاملا به سس آغشته شود.
درب ظرف را با کاغذ آلومینیوم یا سلفون بپوشانید و به مدت شش الی هشت ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت کاملا مزه دار گردد.
پس از این مدت، جوجهها را به سیخ بزنید.
توجه داشته باشید که پیازها را جدا کنید، زیرا هنگام کباب کردن میسوزند و به گوشت مرغ میچسبند.
کره را ذوب کنید و هنگامی که جوجهها را روی منقل قرار دادید، مقداری کره به آن بزنید.
در اواخر پخت جوجه، کمی به آن نمک بزنید.
طرز تهیه جوجه کباب برای چلوکباب وزیری به همین آسانی است، اما توجه داشته باشید که هر دو نوع کباب را باید همزمان با یکدیگر طبخ کنید، زیرا باید کنار هم سرو شوند.