خوراک

طرز تهیه خوراک ماهیچه

طرز تهیه خوراک ماهیچه

خوراک ماهیچه، یکی از غذاهای اصیل و معروف ایرانیان است که در اکثر مجالس و مهمانی های خاص سرو می ‌شود.
این غذای خوشمزه و لذیذ معمولاً به همراه پلو و یا باقلا پلو سرو می ‌شود
که البته می‌ توان جزو غذاهای دشوار و زمان بر نام برد. ما در این رسپی سایت غذالند،
طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی و خوشمزه اما در عین حال، راحت و ساده را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم

🔹ماهیچه گوسفند: ۴ عدد
🔹هویج متوسط: ۲ عدد
🔹پیاز متوسط: ۲ عدد
🔹کرفس: ۱۰۰ گرم
🔹برگ بو: ۲ عدد
🔹رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
🔹حبه سیر: ۲ عدد
🔹آب جوش: ۱ لیوان
🔹روغن: به مقدار لازم
🔹عصاره گوشت الیت: به مقدار لازم
🔹نمک، زردچوبه، دارچین، زعفران و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک ماهیچه

طرز تهیه خوراک‌ ماهیچه

طرز تهیه

گام ۱

ابتدا پیازها را به صورت حلقه ای خرد کرده و در قابلمه کمی تفت دهید.

گام ۲

سپس ماهیچه ها را به پیاز طلایی شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

گام ۳

ساقه کرفس خرد شده، برگ بو، سیرهای خرد شده، دارچین و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه و بگذارید ۲۰ دقیقه، ماهیچه ها سرخ شود.

گام ۴

در یک ظرف دیگر کمی روغن و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید.

گام ۵

سپس ۱ لیوان آب جوش، عصاره الیت، نمک و زردچوبه را نیز اضافه و سس را کاملا مخلوط کنید.

گام ۶

بعد از جوش زدن سس ماهیچه، آن را به قابلمه ماهیچه ها افزوده و مخلوط کنید.

گام ۷

هویج ها را نیز حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

گام ۸

حدود ۲ تا ۳ ساعت صبر کنید تا ماهیچه ها با حرارت ملایم بپزد.

نکات

این خوراک خاص و عالی را می توانید هم در مهمانی ها و مجالس رسمی سرو نمایید و هم در روزهای عید و برای پذیرایی در اعیاد آماده کنید.

باقلا پلو نیز یکی دیگر از پلوهای محبوب ایرانی است که ترکیب آن با گوشت تازه و طعم دار کردن مخصوص آن بسیار عالی و ویژه خواهد شد.

از این رو می توانید با صرف زمان متوسط و معقول، یک غذای عالی و خاص برای مهمانان خود تدارک ببیند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − دو =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا