طرز تهیه آبگوشت لپه
طرز تهیه آبگوشت لپه
آبگوشت لپه آبگوشت اصیل ایرانی که طرفداران زیادی هم دارد و در عین سلامت بودن، بسیار مقوی و دلچسب می باشد.
مواد لازم
🔹گوشت ماهیچه یا استخوان سردست :۷۵۰ گرم
🔹لپه:۵۰ گرم (۱ پیمانه سرخالی)
🔹لیمو عمانی:۴ الی ۵ عدد
🔹پیازمتوسط: ۲ الی ۳ عدد
🔹روغن آب کرده:۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
🔹نمک، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم
🔹سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی:۵ الی ۶ عدد
طرز تهیه آبگوشت لپه
طرز تهیه
لپه را بشویید و یکی دو ساعت در آب ولرم خیس دهید.
قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود
بعد داخل روغن پیاز را تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
بعد لپه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
گوشت را هم خرد کنید و در پیاز و لپه تفت دهید تا آب گوشت جمع شود.
در حین تفت گوشت زردچوبه را به آن اضافه کنید.
سپس ۵ تا ۶ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه به آرامی پخته شوند.
بعد از کمی پخته شدن مواد ، لیمو عمانی را تکه تکه کنید و هسته داخل آن را در بیاورید و داخل آبگوشت بریزید .
در ۴۰ دقیقه آخر پخت آبگوشت سیب زمینی های پوست کنده را به همراه کمی نمک و فلفل داخل آبگوشت بریزید
تا همه مواد با هم پخته شوند و در آخر رب گوجه فرنگی را هم به آبگوشت اضافه کنید.
نکات
آبگوشت لپه جزو آبگوشت و اشکنه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد .
آبگوشت لپه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .
آبگوشت لپه آبگوشت اصیل ایرانی که طرفداران زیادی هم دارد و در عین سلامت بودن، بسیار مقوی و دلچسب می باشد.