طرز تهیه سوپ زرشک
طرز تهیه سوپ زرشک
سوپ زرشک یکی از انواع سوپ های خوشمزه و عالی می باشد که پر از خاصیت می باشد
چه از وجود زرشک گرفته تا جعفری و بقیه مواد همه از خواص بسیاری برای بدن ما برخوردارند
مثلا زرشک زردی و مشکلات گوارشی و پوستی را برطرف می کند و صفرا را پاکیزه می کند که موجب شادابی بدن می شود
مواد لازم
🔹جعفری خرد شده: ۱۵۰ گرم
🔹رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپ خوری
🔹زرشک: ۲۰۰ گرم
🔹پیاز: یک عدد
🔹هویج: ۱۰۰ گرم
🔹قارچ خرد شده: ۱۰۰ گرم
🔹آرد گندم: ۲ قاشق سوپخوری
🔹آبلیمو: ۳ قاشق سوپ خوری
🔹نمک و فلفل: به میزان لازم
🔹روغن مایع: نصف پیمانه
🔹سیب زمینی: ۸۰ گرم
طرز تهیه سوپ زرشک
طرز تهیه
دستور پخت سوپ زرشک به دلیل سادگی در تمامی آشپزخانه ها قابل اجراست.
این سوپ یک سوپ پر ملات است و خواص زرشک را نیز درخود دارا می باشد.
برای شروع پخت سوپ زرشک, ابتدا تابه یا ظرف مناسبی بردارید. روغن مایع را در آن بریزید.
پیازها را به شکل نگینی یا حتی خلالی خرد و داخل تابه بریزید.
البته بهتر است قبل از ریختن پیاز، روغن و تابه گرم شده باشند. پیازها را داخل روغن تفت دهید.
در ادامه سینه مرغی که به تکه های مناسب تقسیم شده را به پیاز اضافه و مواد را با هم تفت دهید.
تفت دادن در این مرحله در طعم نهایی سوپ بسیار حائز اهمیت می باشد.
وجود چنین طعمی در سوپ، یعنی شما وقت و دقت لازم را برای تهیه سوپ صرف کرده اید.
در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ زرشک, آرد را نیز به مرغ و پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
بهتر است برای اضافه کردن آب به سوپ، از آب مرغ یا گوشت استفاده کنید.
این کار به طعم مطلوب غذا کمک می کند. هویج و سیب زمینی را برای طبخ راحت تر به صورت نگینی خرد کنید.
حالا به مدت ۲ ساعت اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد.
بعد از گذشت ۲ ساعت قارچ، نیمی از زرشک، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه
و بعد از جا افتادن سوپ، جعفری خرد شده و آبلیمو را به سایر مواد داخل تابه یا قابلمه اضافه کنید.
بعد از پخته شدن سوپ، برای تزیین از نصف دیگر زرشک استفاده کنید.