کیک و شیرینی

طرز تهیه پیراشکی کرم دار شکلاتی

طرز تهیه پیراشکی کرم دار شکلاتی

پیراشکی کرم دار شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک میان وعده بین المللی شناخته می شود

مواد لازم

🔹آرد: ۷۰۰ الی ۸۰۰ گرم
🔹خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
🔹شکر ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار
🔹آب ولرم: ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار
🔹شیر ولرم: ۱ و ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
🔹روغن مایع یا کره: ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار
🔹نمک: نوک قاشق چایخوری
🔹وانیل: ¼ قاشق چایخوری

مواد لازم برای کرم پیراشکی

🔹شیر سرد: ۳ لیوان فرانسوی
🔹آرد: ۴ قاشق غذاخوری
🔹نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
🔹شکر: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار
🔹وانیل: ¼ قاشق چایخوری
🔹کره: ۳۰ گرم
طرز تهیه پیراشکی کرم دار شکلاتی

طرز تهیه پیراشکی کرم دار شکلاتی

طرز تهیه

برای درست کردن خمیر پیراشکی ابتدا ۱ قاشق غذاخوری شکری، آب ولرم و خمیر مایه با هم مخلوط کنید
و ۱۰ دقیقه به صورت روباز کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید.

در این فاصله تخم مرغ، نمک، وانیل، شکر، روغن و شیر ولرم را با چنگال با هم مخلوط کنید.
وقتی که این ترکیب را خوب هم زدید و یکدست شد آرد را در چند مرحله اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

آرد را در حدی اضافه کنید که یک خمیر لطیف به دست بیاورید که به دست نمی‌چسبد (بین ۷۵۰ تا ۸۰۰ گرم آرد استفاده کنید).
طرز تهیه خمیر پیراشکی با ماست هم مرسوم است، اما خمیر پیراشکی با شیر تردتر و پفکی‌تر می‌شود.

دست‌تان را کمی آردی کنید و خمیر را با دست ورز دهید.
سپس کف یک کاسه را هم کمی آردپاشی کنید و خمیر را در آن بگذارید.
درب کاسه را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت به خمیر استراحت بدهید تا به اصطلاح خوب برسد و حجم آن دو برابر شود.

به این ترتیب یک خمیر پیراشکی پفکی خواهید داشت. مراقب باشید زمان استراحت خمیر زیاد نشود (بیشتر از ۴ ساعت)، چون در این صورت خمیر ترش می‌شود.

در این مرحله خمیر را با وردنه باز کنید. قطر خمیر باید حدود ۱ سانتی‌متر باشد.
سپس خمیر را به سایز دلخواه‌تان با قالب یا ته یک لیوان قالب بزنید.

یک کاغذ روغنی را کمی آرد پاشی کنید و خمیر‌های قالب زده برای پیراشکی را روی کاغذ روغنی بگذارید.
روی خمیر‌های قالب زده را به مدت ۲۰ دقیقه با یک پارچه نخی بپوشانید.

در یک قابلمه یا ماهیتابه عمیق و گود روغن بریزید.
مقدار روغن نباید کم باشد، چون در این صورت خمیر همه‌ی روغن را به خودش جذب می‌کند.
وقتی روغن داغ شد خمیر‌های قالب زده شده را روی شعله ملایک گاز در روغن سرخ کنید.
هر چه روغن داغ‌تر و شعله ملایم‌تر باشد پیراشکی شما طلایی‌تر و مغز پخت‌تر می‌شود.

بلافاصله بعد از قرار دادن خمیر در روغن با یک قاشق مرتب روی خمیر‌ها روغن بریزید تا خمیر پیراشکی پف کند.
چند بار این خمیر را برگردانید تا هر دو طرف خمیر طلایی شود.
طرز تهیه پیراشکی دونات هم البته به همین شکل است با این تفاوت که بعد از قالب زدن دوباره وسط خمیر قالب زده شده را هم با ته ماسوره یک حفره ایجاد می‌کنید.

بعد از پخت دو طرف خمیر و طلایی شدن آن‌ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

بعد از خنک شدن پیراشکی‌ها از وسط با یک چاقوی تیز پیراشکی را برش بزنید و با کرم پیراشکی پر کنید.

در صورتی که پیراشکی شکلاتی دوست دارید روی پیراشکی شکلات آب شده یا پودر قند بپاشید.

طرز تهیه کرم پیراشکی

برای درست کردن کرم پیراشکی شیر را با آرد و نشاسته ذرت مخلوط کنید و از صافی رد کنید.

سپس روی شعله ملایم گاز بگذارید و هم بزنید.
شکر را هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
بعد از اینکه کرم کمی غلیظ شد وانیل و کره را هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
وقتی که کرم پیراشکی به غلظت فرنی رسید آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + چهارده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا