
طرز تهیه خورش گوجه سبز
خورش گوجه سبز یا آلو سبز یکی از خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در فصل بهار و تابستان تهیه می شود.
این خورش مانند خورش پرتقال طعمی ترش دارد و می توانید آنرا با گوشت قرمز یا گوشت مرغ تهیه کنید.
مواد لازم
🔹گوجه سبز۲۰ عدد
🔹جعفری۳۰۰ گرم
🔹سینه یا ران مرغ۴ تکه
🔹نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
🔹پیاز متوسط۳ عدد
🔹شکر و روغن مایع به اندازه کافی
🔹نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش گوجه سبز
طرز تهیه
ابتدا مرغ را به همراه یک پیاز داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس ۲ تا ۳ لیوان آب اضافه کنید
و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ ها نیم پز شوند.
برای گرفتن بوی زهم مرغ می توانید علاوه بر پیاز از دارچین و زردچوبه هم استفاده کنید.
در مرحله بعدی پیازهای باقیمانده را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید
و به همراه کمی روغن مایع داخل یک تابه مناسب بریزید و خوب تفت دهید تا پیازها نرم شوند
سپس کمی زردچوبه اضافه کنید و با پیازها تفت دهید تا یکدست شوند.
جعفری را پس از شستشو به صورت ساطوری خرد کنید و به همراه نعناع خشک به تابه حاوی پیاز تفت داده شده اضافه کنید.
سبزیجات را به همراه پیاز تفت دهید تا جعفری کمی سرخ شود.
میزان سرخ کردن جعفری به خودتان بستگی دارد.
پس از اینکه جعفری را سرخ کردید تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
پس از اینکه آب موجود در قابلمه مرغ نصف شد پیاز موجود در قابلمه را خارج کنید و دور بیندازید
سپس جعفری ، نعناع و پیاز تفت داده شده را به آن اضافه کنید.
پس از اینکار اجازه دهید سبزیجات و مرغ به طور کامل بپزند.
در همین حین چوب های انتهای گوجه سبزها را جدا کنید و پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت گوجه سبزها را اضافه کنید.
پس از اضافه کردن گوجه سبزها ۱۰ دقیقه صبر کنید.
سپس طعم خورش را بچشید و در صورت تمایل مقداری شکر ، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
در آخر اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر خورش روی حرارت ملایم بماند تا به خوبی جا بیفتد و روغن بیندازد سپس آنرا به همراه برنج سرو کنید.