خورشت

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان

خورشت مسما بادمجان یک غذای شمالی است که اغلب با خورش بادمجان اشتباه گرفته می‌شود.
این غذای خوش طعم به همراه بادمجان و مرغ سرخ شده جز غذاهایی است
که دست کشیدن و صرف نظر کردن از آن مشکل است.

مواد لازم

🔹مرغ۵۰۰ گرم
🔹بادمجان متوسط شش عدد
🔹گوجه‌ فرنگی متوسط سه عدد
🔹پیاز متوسط یک عدد
🔹روغن کانولا شش قاشق غذا خوری
🔹غوره یک لیوان
🔹نمک، زردچوبه و زعفران

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان

طرز تهیه

 

مرحله اول

۲ قاشق غذا خوری روغن درون تابه بریزید. تکه‌های مرغ را در روغن قرار دهید و آن‌ها را خوب سرخ کنید.
برای این غذا لازم است که تکه‌های مرغ ابتدا کاملا سرخ شده باشند سپس با کمی آب مغزپخت شود.

بعد از اینکه تکه‌های مرغ سرخ شدند آن‌ها را از تابه خارج کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید، درون تابه ریخته و با روغن تفت دهید.
بعد از اینکه پیازها نرم و شفاف شدند، نمک، زردچوبه و تکه‌های مرغ را به آن‌ها اضافه کنید.
روی موادتان ۲ فنجان آب بریزید.
۲۰ تا ۲۵ دقیقه به موادتان اجازه دهید روی حرارت ملایم باقی بماند.

مرحله دوم

بادمجان‌ها را از وسط نصف کنید و آن‌ها را در روغن سرخ کنید.
برای جلوگیری از له شدن بادمجان‌هایتان کلاهک بالای آن‌ها را جدا نکنید.

مرحله سوم

بعد از اینکه تکه‌های مرغ کاملا پخته شدند زعفران دم کرده، گوجه فرنگی، بادمجان و غوره را به آن‌ها اضافه کنید.
می‌توانید بادمجان‌ها را در این مرحله اضافه نکنید و زمان سرو روی خورشتتان بچینید.
حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن‌ها را روی حرارت قرار دهید. بعد از این مدت خورشت مسما بادمجان شما آماده است.

مرحله چهارم

این غذا را به همراه سالاد یا سبزی تازه میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مرحله پنجم

برای تهیه این غذا گوشت را جایگزین مرغ نکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 7 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا