طرز تهیه ترشی پیاز خانگی

طرز تهیه ترشی پیاز خانگی
ترشی پیاز یکی از ترشیهای پرکاربرد برای هر خانهای است.
شما میتوانید از آن در همبرگر، سالاد، ماهی، دورچین غذا، طاس کباب، استیک، مرغ و… استفاده کنید.
طعم تند و تیز این ترشی دارد آن را به یک چاشنی پرطرفدار تبدیل کرده و همین کافی است
مواد لازم
🔹پیاز (قرمز یا سفید)۸۰۰ گرم
🔹نمک سه قاشق غذاخوری
🔹شکر ۱۱۰ گرم
🔹تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
🔹دانه خردل یک قاشق مرباخوری
🔹فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری
🔹سرکه سفید۷۵۰ میلیلیتر
طرز تهیه ترشی پیاز خانگی
طرز تهیه
مرحله اول
پیازها را پوست بکنید و بشورید، سپس هر کدام را بهصورت حلقه حلقه از مرکز خرد کنید.
پیازها را در کاسهای سرامیکی یا شیشهای بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله، سه قاشق غذاخوری نمک را به حلقههای پیاز اضافه کنید
و با دست آنها را زیرورو کنید تا کاملا نمک را به خود بگیرند، به مدت یک ساعت به پیازها استراحت بدهید.
مرحله سوم
در همین زمان، شکر، تخم گشنیز، خردل و فلفل سیاه را داخل یک قابلمه بریزید و روی آنها را با ۷۵۰ میلیلیتر سرکه سفید بپوشانید.
میتوانیدسرکه را در خانه تهیه کنید.
مرحله چهارم
حرارت گاز را روی متوسط بگذارید تا مواد بهجوش بیاید، پس از مدتی حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا برای نیمساعت به آرامی قل بخورد.
در همین زمان، پیازها را بشورید و آب آنها را خالی کنید.
مرحله پنجم
یک ظرف شیشهای یک لیتری را داخل قابلمه قرار دهید و استریل کنید، سپس حلقههای پیاز را با نظم داخل شیشه بریزید.
مرحله ششم
در این مرحله، سرکه و چاشنیها را داخل شیشه بریزید. خیلی مراقب باشید که سرکه جوش نباشد چرا که ممکن شیشه دچار شک شده و بترکد.
مطمئن شوید که سرکه کل ظرف و حلقههای پیاز را فرا گرفته است.
مرحله هفتم
حالا شیشه ترشی پیاز را برای مدتی به مکانی تاریک و خنک منتقل کنید تا میزان رسیدگی پیاز باب میلتان شود.
هرزگاهی شیشه را تکان بدهید که مواد تهنشین نشود.