طرز تهیه مرغ ایتالیایی
طرز تهیه مرغ ایتالیایی
غذاهای سوخاری مخصوصا مرغ سوخاری و انواع آن نیازی به تعریف و تمجید ندارند.
حالا تصور کنید برای درست کردن یک مرغ سوخاری هم به سبک و روش ایتالیاییها عمل کنیم و هم برای خوشمزهتر کردنش به آن پنیر اسرم بزنیم.
پنیر اسرم یک پنیر خامهای دانمارکی با ظاهری زرد و روغنی است و عطر و طعم کرهای بینظیری دارد.
همین بافت نرم و طعم کرهای از این پنیر یک ماده لذیذ برای اضافه کردن به انواع غذاهای گوشتی، مرغ و ماهی میسازد.
مواد لازم
🔹پنیر اسرم ۳۰۰ گرم
🔹پودر سوخاری یک فنجان
🔹سینه مرغ چهار تکه ۱۰۰ گرمی
طرز تهیه مرغ ایتالیایی
طرز تهیه
مرحله اول
فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس کف سینی فر را با کاغذ شیرینیپزی بپوشانید.
مرحله دوم
۳۰۰ گرم پنیر اسرم را به دو قسمت ۴/۳ و ۴/۱ در دو کاسه جداگانه تقسیم کنید.
سپس یک فنجان آرد سوخاری را داخل ظرف حاوی ۴/۱ پنیر اسرم ریخته و با آن خوب ترکیب کنید.
مرحله سوم
تکههای سینه مرغ را یک بار در ظرف اول آغشته به پنیر اسرم کنید و یک بار در ظرف پودر سوخاری خوب میچرخانید،
طوری که پشت و روی مرغها کاملا پوشانده شود و سپس آنها را روی کاغذ شیرینی که کف سینی فر قرار داده بودید بچینید.
مرحله چهارم
سینی مرغ را داخل فر قرار داده و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید.
نکات
هنگام سرو کنار مرغها سبزیجات تازه آبپز مانند بروکلی یا مارچوبه بچینید.
میتوانید سبزیجات را بعد از آبپز کردن به کمک مخلوطکن پوره کنید.
این غذا را میتوانید به همراهپوره نخودفرنگی یا پوره سیب زمینی با طعم سیر تنوری سرو کنید.
پنیر اسرم
پنیر اسرم یا پنیر دانیش پورت سلوت پنیر سنتی دانمارک و پنیری خامهای و نیمهسخت و تولیدشده از شیر تازه گاو است.
این پنیر یکی از مشهورترین پنیرهای دانمارکی می باشد که خاستگاه آن در یکی از روستاهای شمال زیلند در دانمارک است.
پنیر اسرم، نام خود را از صومعه ای به همین نام در دانمارک، جایی که راهبان سیسترسین، اولین بار آن را در قرن دوازدهم تولید کردند، برگرفته است.
اسرم داری ظاهری زرد رنگ و روغنی می باشد.
عطر و طعم کره ای این پنیر با طولانی شدن دوران رسیدن آن بهتر و قوی تر می گردد.
هر کیلوگرم از پنیر اسرم بسیار پر انرژی و با ارزش است و از ۱۲-۱۴ کیلوگرم شیر تازه گاو تولید می شود.
دوره عملآوری اسرم در حدود ۴۵ روز تا ۲ ماه می باشد.