ترشیجات

طرز تهیه ترشی ازگیل

طرز تهیه ترشی ازگیل

ازگیل یا کنس سرشار از ویتامین ب و ث است. شما با استفاده از این میوه چه به صورت خام و چه به صورت ترشی می‌توانید از خواص بی‌نظیر آن بهره ببرید.

شاید تصور کنید که طعم شیرین ازگیل مناسب برای ترشی انداختن نباشد؛ اما پیشنهاد می‌دهیم این ترشی لذیذ و خوش‌عطر را حتما امتحان کنید.

مواد لازم

🔹ازگیل دو کیلوگرم
🔹سرکه یک‌ونیم لیتر
🔹تمر هندی۱۰۰ گرم
🔹شکر دو قاشق غذاخوری
🔹پودر فلفل قرمز یک قاشق چای‌خوری
🔹نمک

طرز تهیه ترشی ازگیل

طرز تهیه ترشی ازگیل

طرز تهیه

مرحله اول

اولین مرحله برای داشتن یک ترشی خوشمزه و مجلسی انتخاب ازگیل‌های تازه و با کیفیت و در عین حال رسیده است.

مرحله دوم

ازگیل‌ها را پاک کنید و خوب بشویید. سپس داخل یک دستمال تمیز پارچه‌ای بپیچید  و کاملا خشک کنید.

مرحله سوم

یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. سرکه را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

مرحله چهارم

در این فاصله که سرکه در حال جوش آمدن است، هسته‌های تمر هندی را جدا کرده و به سرکه اضافه کنید.
صبر کنید تا چند دقیقه سرکه و تمر هندی روی حرارت بجوشند و تمر هندی کاملا داخل سرکه حل شود.

مرحله پنجم

بعد از گذشت چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید تا تمر هندی و سرکه کمی خنک شود.
سپس آن‌ها را از داخل صافی رد کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.

مرحله ششم

در این مرحله ازگیل‌ها را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا به مدت چند دقیقه قابلمه روی حرارت باشد
تا محلول داخل قابلمه به کمی غلیظ شده و به قوام آید.

مرحله هفتم

شکر را اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی داخل سرکه حل شود. وقتی ترشی به غلظت کافی رسید،
آن را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا کاملا خنک شود.

مرحله هشتم

در آخر مقداری نمک و فلفل به ترشی اضافه کرده و آرام هم بزنید تا ازگیل‌ها حین هم زدن له نشوند.
ترشی را داخل ظرف شیشه‌ای ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو − یک =

دکمه بازگشت به بالا