طرز تهیه ترشی ازگیل
طرز تهیه ترشی ازگیل
ازگیل یا کنس سرشار از ویتامین ب و ث است. شما با استفاده از این میوه چه به صورت خام و چه به صورت ترشی میتوانید از خواص بینظیر آن بهره ببرید.
شاید تصور کنید که طعم شیرین ازگیل مناسب برای ترشی انداختن نباشد؛ اما پیشنهاد میدهیم این ترشی لذیذ و خوشعطر را حتما امتحان کنید.
مواد لازم
🔹ازگیل دو کیلوگرم
🔹سرکه یکونیم لیتر
🔹تمر هندی۱۰۰ گرم
🔹شکر دو قاشق غذاخوری
🔹پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
🔹نمک
طرز تهیه ترشی ازگیل
طرز تهیه
مرحله اول
اولین مرحله برای داشتن یک ترشی خوشمزه و مجلسی انتخاب ازگیلهای تازه و با کیفیت و در عین حال رسیده است.
مرحله دوم
ازگیلها را پاک کنید و خوب بشویید. سپس داخل یک دستمال تمیز پارچهای بپیچید و کاملا خشک کنید.
مرحله سوم
یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. سرکه را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
مرحله چهارم
در این فاصله که سرکه در حال جوش آمدن است، هستههای تمر هندی را جدا کرده و به سرکه اضافه کنید.
صبر کنید تا چند دقیقه سرکه و تمر هندی روی حرارت بجوشند و تمر هندی کاملا داخل سرکه حل شود.
مرحله پنجم
بعد از گذشت چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید تا تمر هندی و سرکه کمی خنک شود.
سپس آنها را از داخل صافی رد کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.
مرحله ششم
در این مرحله ازگیلها را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا به مدت چند دقیقه قابلمه روی حرارت باشد
تا محلول داخل قابلمه به کمی غلیظ شده و به قوام آید.
مرحله هفتم
شکر را اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی داخل سرکه حل شود. وقتی ترشی به غلظت کافی رسید،
آن را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا کاملا خنک شود.
مرحله هشتم
در آخر مقداری نمک و فلفل به ترشی اضافه کرده و آرام هم بزنید تا ازگیلها حین هم زدن له نشوند.
ترشی را داخل ظرف شیشهای ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.