مربا و کمپوت

طرز تهیه مربا سیب خانگی با سیب زرد و سیب گلاب

طرز تهیه مربا سیب خانگی با سیب زرد و سیب گلاب

چه کسی می‌تواند عاشق مربای سیب تازه نباشد؟
مربای سیب با داشتن حالت ژله‌ای و طعم دل‌چسبش دل همه را می‌برد.
لذتی که از خوردن آن می‌برید، قابل وصف نیست.

سیب سرشار از انواع آنتی اکسیدان‌ها، فیبر، ویتامین و مواد معدنی است که سبب حفظ سلامتی می‌شود.
سیب برای تنظیم قند خون مفید است، سبب کاهش وزن شده و با بهبود هضم به رفع یبوست و اسهال کمک می‌کند.

کلسترول را کاهش می‌دهد، سبب استحکام استخوان‌ها شده و مغز را توانمندتر می‌کند.
مربای سیب هم سرشار از تمام این ویژگی‌ها به علاوه انرژی و فیبر است.
به همین دلیل انرژی خوبی برای تمام طول روز فراهم کند. تهیه این مربا آسان و نگهداری آن راحت است و البته خوردن آن واقعا دل‌انگیز است.

مواد لازم برای تهیه مربا سیب زرد

🔹سیب زرد کوچک پنج عدد (حدود ۶۰۰ گرم)
🔹آب دو پیمانه
🔹شکر یک پیمانه
🔹آب لیمو یک قاشق سوپ‌خوری
🔹وانیل یک قاشق غذاخوری (دل‌خواه)
🔹دارچین یا هل (دل‌خواه)
🔹گلاب و زعفران دم کرده (دل‌خواه)

مواد لازم برای تهیه مربا سیب گلاب

🔹سیب گلاب ۲۵ عدد
🔹شکر یک کیلو
🔹آب یک پیمانه
🔹آب لیمو تازه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا سیب خانگی با سیب زرد و سیب گلاب

طرز تهیه مربا سیب خانگی با سیب زرد و سیب گلاب

طرز تهیه مربا سیب زرد

مرحله اول

سیب‌ها را خوب بشوید و پوست آنها را بگیرید. سپس خرد کنید.
اینکه به چه اندازه‌ و شکلی خرد کنید به سلیقه شما بستگی دارد.
می‌توانید آنها را به شکل مربع کوچک خرد کنید یا فقط سیب‌ها را دو نیم کنید.
هسته سیب را بیرون بیاورید و برای این که سیب‌ها قهوه‌ای نشود، روی آنها کمی آبلیمو بریزید.

مرحله دوم

آب، شکر و آبلیمو را داخل یک قابلمه با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
حدود پنج دقیقه صبر کنید تا چند جوش بخورد. سپس وانیل، هل یا دارچین را بریزید.
این شربت ابتدا رقیق است ولی بعد از چند جوش کمی غلیظ خواهد شد.

مرحله سوم

سیب‌ها را به شربت اضافه کنید و روی حرارت کم برای حدود ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزند.
البته برای اطمینان از پخت سیب‌ها می‌توانید با چنگال آن را تست کنید.
اگر پخته بود شعله را خاموش کنید و فرصت دهید تا مربا سیب در دمای محیط خنک شود.
سپس در شیشه بریزید و در یخچال نگه دارید.

طرز تهیه مربا سیب گلاب

مرحله اول

سیب‌ها را خوب بشویید و پوست آن را بگیرید.
هسته داخل آنها را خارج کنید.
سپس در یک قابلمه بزرگ آب، شکر، آبلیمو را مخلوط کنید و بگذارید آب بجوشد و شکر داخل آن کاملا حل شود.

مرحله دوم

حالا سیب‌ها را داخل شربت قرار دهید و حرارت گاز را کم کنید.
سیب‌ها بعد از حدود یک ساعت کاملا می‌پزند و شهد مربا هم به غلظت مناسب می‌رسد.
برای این که تمام سیب‌ها در طول پخت به رنگ کهربایی در آیند کمی از شربت را روی سیب‌ها بریزید.

مرحله سوم

فرصت دهید مربا در دمای محیط خنک شود و سپس در شیشه استریل و تمیز بریزید.
در آن را محکم ببندید و در جای خنک نگه دارید.

جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 13 =

دکمه بازگشت به بالا