ماهی و میگو

طرز تهیه فیله ماهی با سس پستو

طرز تهیه فیله ماهی با سس پستو

ماهی منبع غنی ویتامین دی، امگا ۳، پروتئین و مواد معدنی مختلف است.
خوردن یک وعده ماهی در هر هفته، از بدن‌تان در برابر حملات قلبی محافظت می‌کند و سبب تنظیم فشار خون و تقویت مغز می‌شود.

گاهی تصمیم دارید غذایی با ماهی درست کنید که هم سریع باشد و هم خوشمزه ولی چیزی در ذهن‌تان نیست.
در این فکر هم هستید که از روش‌های معمولی پختن ماهی فاصله بگیرید.
می‌توانید برای طعم‌دار کردن ماهی‌ها از انواع سس‌ها استفاده کنید.
شاید ترکیب فیله ماهی با سس هلندی پستو بسیار خاص باشد.
پستو سسی ساده، خوش‌رنگ در عین حال بسیار خوشمزه است.
پستو با داشتن سبزیجات مختلف بسیار مغذی و منبع فیبر، کلسیم، منیزیم، آهن، پتاسیم و انواع ویتامین‌ها است.

مواد لازم

🔹فیله ماهی (ترجیحا سالمون)چهار عدد (حدود یک کیلو)
🔹اسفناج دو پیمانه
🔹جعفری تازه (خرد شده)نصف پیمانه
🔹سیر (خرد شده)یک حبه
🔹گردو (خرد شده)یک چهارم پیمانه
🔹یک چهارم پیمانه دو قاشق غذاخوری
🔹آووکادو یک عدد
🔹مارچوبه یک عدد
🔹لیمو ترش دو عدد
🔹فلفل سیاه تازه
🔹نمک
🔹روغن زیتون

طرز تهیه فیله ماهی با سس پستو

طرز تهیه فیله ماهی با سس پستو

طرز تهیه

مرحله اول

تمام سطوح فیله‌ها را نمک، فلفل و روغن زیتون بمالید و کنار بگذارید تا طعم‌دار شوند.

مرحله دوم

اسفناج، سیر، گردو، آب لیمو، یک چهارم پیمانه روغن زیتون، نصف قاشق چای‌خوری نمک و یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل را داخل غذاساز یا خردکن بریزید.
دستگاه را روشن کنید و فرصت دهید تا این مواد کامل با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم

آووکادو را اضافه کنید و مجدد غذاساز را روشن کنید. بگذارید سس پستو کاملا مخلوط و یک دست شود.

مرحله چهارم

تابه‌ای نچسب را روی شعله گاز بگذارید تا خوب گرم شود.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل تابه بریزید
و فیله‌های ماهی را داخل تابه بگذارید و هر طرف فیله‎ها را برای حدود سه دقیقه تفت دهید.
سپس از تابه خارج کنید و فرصت دهید تا حرارتش کم شود.

مرحله پنجم

مجددا داخل تابه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و مارچوبه و نصف قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کنید
و حدود پنج دقیقه مارچوبه‌ها را تفت دهید.
سپس آنها از تابه خارج کنید و داخل ظرف سرو بچینید.

مرحله ششم

لیمو ترش‌ها را برش بزنید و داخل ماهیتابه با شعله زیاد حدود یک دقیقه تفت دهید.

مرحله هفتم

فیله‌های ماهی را داخل ظرف سرو روی مارچوبه‌ها بگذارید و روی آنها سس پستو بریزید.
لیموهای سرخ شده را در کنار فیله ماهی‌ها بگذارید و در نهایت برای طعم‌دار شدن کمی جعفری و نمک روی آن بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − دو =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا