طرز تهیه رولت گوشت ترکی
طرز تهیه رولت گوشت ترکی
نام رولت گوشت برای اولین بار در قرن پنجم در دستورهای آشپزی رومی ذکر شده
اما ریشههای آن به کشورهایی مانند آلمان، اسکاندیناوی، بلژیک و هلند میرسد.
در دستورهای ابتدایی این غذا از ترکیب گوشت و آرد ذرت تهیه میشده، اما به مرور در هر سرزمینی به شکلی متفاوت آماده و سرو شد.
مواد لازم
🔹روغن کلزا
🔹پیاز (خرد شده)یک عدد
🔹بادمجان (ریز شده)۳۲۰ گرم
🔹برنج قهوهای (پخته شده)۲۵۰ گرم
🔹پوره گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
🔹عصاره سبزیجات یک قاشق غذاخوری
🔹شوید تازه (خرد شده)نصف دسته
🔹پودر دارچین دو قاشق غذاخوری
🔹پودر فلفل فرنگی دو قاشق غذاخوری
🔹گوشت بره چرخکرده ۲۵۰ گرم
🔹تخم مرغ دو عدد بزرگ
🔹رب گوجه فرنگی۲۲۷ گرم
طرز تهیه رولت گوشت ترکی
طرز تهیه
مرحله اول
پیش از هر کاری فر را روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود
و سپس برای تهیه رولت گوشت حرفهای به سبک سرآشپزهای ترک آماده شوید.
سپس یک قالب لوف را برای پخت رولت گوشت انتخاب کرده، کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و مقداری با روغن چرب کنید.
مرحله دوم
پیاز و بادمجان را بههمراه برنج، پوره گوجه فرنگی، عصاره سبزیجات، شوید ، ادویهها و گوشت چرخکرده را در یک کاسه بزرگ بریزید.
سپس مواد را کاملا با دست ورز دهید، پس از چند دقیقه ورز دادن میتوانید تخممرغها را هم به مواد اضافه کرده و ترکیب کنید.
مرحله سوم
حالا رب را با کمک قاشق کف قالب مخصوص رولت ریخته و آنرا یکدست کنید،
سپس گوشت رولت را در قالب بریزید و آن را استفاده از دست یا کفگیر کاملا منسجم و فشرده کنید تا یکپارچه شود.
روی قالب را با فویل بپوشانید و به فر منتقل کنید، اجازه دهید تا برای مدت یک ساعت و ۴۰ دقیقه بپزد.
البته فراموش نکنید که ۱۵ دقیقه آخر از زمان پخت، باید فویل را بردارید.
مرحله چهارم
پس از آنکه یک ساعت از پخت گوشت در فر گذشت، فلفل دلمهای، کدو سبز و پیاز را داخل یک ظرف مناسب فر ریخته و مقداری روغن روی آنها بریزید،
سپس ظرف را به فر منتقل کرده تا در ۴۰ دقیقه باقیمانده، سبزیجات کبابی شوند.
مرحله پنجم
پس از گذشت زمان ذکر شده، رولت گوشت و سبزیجات را از فر خارج کنید و پنج دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند.
حالا میتوانید رولت را داخل ظرف سرو مورد نظرتان به آرامی برگردانید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
در صورت تمایل مقداری شوید روی رولت بریزید.
سبزیجات کبابی را در یک ظرف دیگر ریخته و آنها را با سیر، سرکه سیب و نعنا طعمدار کنید.
غذای شما آماده است تا طعم لذیذش را بچشید.