دسرفرانسوی

طرز تهیه پشملبا (پیچ ملبا)

طرز تهیه پشملبا (پیچ ملبا)

این‌بار به سراغ یک دسر نوستالژیک فرانسوی رفته‌ایم که با طعم و رنگ ویژه خود، حال و هوایتان را عوض می‌کند.
این دسر که پشملبا (pêche Melba) نام‌دارد، یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای فرانسوی‌ با سس مخصوص و عطر دلنشین هلو است.
pêche Melba یا پیچ ملبا، اولین بار در سال ۱۸۹۲ یا ۱۸۹۳ توسط سرآشپز فرانسوی آگوستو اسکوفر در هتل ساوی لندن،
به منظور احترام به سوپرانو خوان استرالیایی نلی ملبا اختراع شد
و پس از آن در منوهای غذا ماندگار ماند.
pêche Melba یا پیچ ملبا، اولین بار در سال ۱۸۹۲ یا ۱۸۹۳ توسط سرآشپز فرانسوی آگوستو اسکوفر در هتل ساوی لندن،
به منظور احترام به سوپرانو خوان استرالیایی نلی ملبا اختراع شد و پس از آن در منوهای غذا ماندگار ماند.

مواد لازم

🔹هلو چهار عدد
🔹شکر چهار قاشق غذاخوری
🔹تشمک ۳۰۰ گرم
🔹پودر قند یک قاشق غذاخوری
🔹آب‌لیمو یک قاشق غذاخوری
🔹بستنی وانیلی هشت اسکوپ
طرز تهیه پشملبا (پیچ ملبا)

طرز تهیه پشملبا (پیچ ملبا)

طرز تهیه

مرحله اول

هلوهای رسیده را به مدت یک دقیقه داخل آب جوش قرار دهید،
سپس آن‌ها را با یک ملاقه شکاف دار، از آب‌جوش خارج کنید و فری داخل آب یخ بیندازید.
پس از آن‌که هلو سرد شد، می‌توانید پوست آن‌ها را جدا کرده، هسته را دور انداخته و هر کدام را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

مرحله دوم

یک ظرف عمیق انتخاب کنید و هلوها را کف آن بچینید، سپس شکر را روی آن بپاشید.
حدود یک‌ساعت به آن‌ها زمان دهید تا استراحت کنند، در این بین یک بار هم آن‌ها را زیر رو رو کنید.

در همین زمان، دانه‌های بادام را به مقدارم کمی، در حد طلایی شدن، تست کنید
تا از حالت خامی خارج شوند، سپس آن‌ها را کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله سوم

دوم سوم از تمشک را به همراه پودر قند و آب‌لیمو در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شوند.
سپس آن‌ها را خارج کرده و از یک الک ریز رد کنید، سطح مایع را با دقت فشار دهید
تا سسی صاف و یکدست داشته باشید.
۱۰۰ گرم تمشک باقی‌مانده را هم تا زمان سرو دسر پشملبا در یخچال نگه‌دارید.

مرحله چهارم

برای سرو، دو عدد از نیمه‌های هلو را در هر بشقاب بگذارید و روی آن آن را با یک قاشق غذاخوری بستنی وانیلی پر کنید.

سس را روی سطح مواد بریزید و در کنار آن با باقی‌مانده تشمک، دسرتان را تزیین کنید،
با پاشیدن بادام پوسته پوسته شده کارتان را به پایان برسانید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا