غذا های مدرنفست فود

طرز تهیه پیتزا مرغ باربیکیو

طرز تهیه پیتزا مرغ باربیکیو

پیتزا، یک محبوب همیشگی ا‌ست.
غذایی که با وجود کالری بالا، همچنان وسوسه انگیز است و نمی‌توان به آن دست رد زد.
پیتزا مرغ باربیکیو یکی از پیتزاهای محبوب کالیفرنیایی است.
ما دستور این پیتزا خوشمزه را برای شما آماده کرده‌ایم تا به سادگی در خانه‌های خودتان آن را آماده کنید.

مواد لازم

🔹خمیر پیتزا ۹۰۸ گرم
🔹اسپری روغن آشپزی
🔹مرغ خرد شده دو فنجان
🔹سس باربیکیو سه چهارم فنجان
🔹پنیر پیتزا رنده شده یک فنجان
🔹پیاز قرمز متوسط خرد شده یک چهارم فنجان
🔹گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه پیتزا مرغ باربیکیو

طرز تهیه پیتزا مرغ باربیکیو

طرز تهیه

مرحله اول

ابتدا فر را روی دمای ۲۴۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا گرم شود.
کف سینی فر را با اسپری آشپزی چرب کنید، همچنین می‌توانید از کاغذ روغنی استفاد کنید.
در یک کاسه متوسط، تکه‌های مرغ و یک چهارم از سس باربیکیو را با یکدیگر ترکیب کنید و به آن استراحت دهید.

مرحله دوم

یک سطح صاف را آرد پاشی کنید.
خمیر پیتزاها را روی سطح قرار دهید و با وردنه به میزان لازم صاف کنید.
سپس آن‌ها را به سینی فر منتقل کنید.

روی هر خمیر پیتزا را با یک چهارم فنجان سس باربیکیو طعم‌دار کنید.
پس از آن، تکه‌‌های مرغ را به‌طور مساوی روی خمیرها پخش کنید، اما از لبه آن‌ها حدودا یک سانتی متر را خالی بگذارید.

حالا وقت آن است که یک لایه از پنیر پیتزا رنده شده را روی خمیر پخش کنید،
سپس نوبت پیازهای قرمز است و در نهایت پنیر گودا خرد شده را به آن‌ها اضافه کنید.
در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله، مقداری فلفل خشک شده را روی پیتزا مرغ باربیکیو بپاشید.

مرحله سوم

سینی را به فر منتقل کنید، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان لازم است تا روی پیتزا کاملا طلایی شود.
پس از آن می‌توانید پیتزاها را به ظرف سرو منتقل کنید.

در آخر هم اگر تمایل داشتید، می‌توانید پیتزاها را با گشنیز خرد شده تزئین کنید که این کار باعث عطر و طعم فوق‌العاده آن هم می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 12 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا