طرز تهیه ته چین فیروزکوهی
ته چین فیروزکوهی که به ته چین گرمساری هم معروف است، یکی از غذاهای محبوب در دماوند و استان گرمسار محسوب میشود.
این غذا با ته چین زعفرانی ایرانی که میشناسیم کاملا متفاوت است.
طعم خاص زیره و ترکیب لواشک و گوشت قرمز، مجموعهای از مزهها را میسازد که حتما باید امتحان کنید.
مواد لازم
🔹چغندر سه عدد متوسط
🔹گوشت۳۵۰ گرم
🔹برنج پنج پیمانه
🔹سیب زمینی دو عدد بزرگ و پنج عدد ریز
🔹آلو قیسی یا لواشک ترش
🔹نمک، فلفل و زیره
🔹زعفران
طرز تهیه ته چین فیروزکوهی
طرز تهیه
مرحله اول
قبل از هر کاری، گوشت را با نمک، فلفل و زیره طعم دار کنید و برنج را چند ساعت خیس کنید.
سپس برنج خیس خورده را در آب بجوشانید و آبکش کنید.
برنج آبکشی شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
مرحله دوم
کف قابلمه مورد نظرتان را روغن مالی کنید.
حالا سیب زمینیهای درشت را حلقه حلقه کنید و برای ته دیگه در قابلمه بچینید.
مرحله سوم
نصف برنج را در قابمله بریزید و سطح آن را زیره بپاشید.
سپس گوشتهای مزه دار شده را روی برنج بچینید. مقداری دنبه یا کره روی گوشت قرار دهید.
مرحله چهارم
نصف دیگر برنج را به قابمله منتقل کنید.
به شکلی که سطح تکههای گوشت را کاملا بپوشاند.
زیره باقی مانده را هم روی برنج بریزد.
مرحله پنجم
برای خوش طعم شدن ته چین فیروزکوهی، در این مرحله؛ لواشک، قیسی و حلقههای چغندر را روی برنج بچینید.
در ادامه سیب زمینیهای کوچک را هم اضافه کنید و زعفران را روی برنج بریزید.
سپس شعله زیر قابلمه را بسیار کم کنید.
مرحله ششم
پس از گذشت ۱۰ دقیقه، روی در قابلمه دم کنی بگذارید.
همچنین با یک پارچه پشمی یا ضخیم در قابلمه را بپوشانید تا گرما و بخار خارج نشود مواد کاملا مغز پخت شوند.
زمانی که برای پخت ته چین فیروزکوهی لازم دارید، دو ساعت است.
در غیر این صورت ممکن است گوشت قرمز خام بماند.
جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.