انواع کیک

طرز تهیه کیک شیر عسلی

طرز تهیه کیک شیر عسلی

ترکیب خاص شیر عسلی با لیمو، کیک شیر عسلی را به یکی از کیک‌های خوش‌مزه با طعمی به یاد ماندنی تبدیل کرده است.
این کیک که به آسانی در خانه تهیه می‌شود و پختن آن اصلا سخت نیست، می‌تواند انتخاب مناسبی برای عصرانه یا پذیرایی از مهمانان باشد.
با چشیدن طعم بی‌نظیر کیک شیر عسلی، آن را فراموش نخواهید کرد و این کیک به یکی از کیک‌های محبوب شما تبدیل خواهد شد.
پس اگر به دنبال یک کیک ساده خانگی و خوش طعم هستید، کیک شیر عسلی انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.

مواد لازم

🔹شیر عسلی نصف فنجان
🔹کره۲۰ گرم
🔹شکر قنادی نصف فنجان
🔹آب لیمو دو قاشق غذاخوری
🔹پودر نارگیل یک چهارم فنجان
🔹کره نرم شده۱۵۰ گرم
🔹شکر یک سوم فنجان
🔹پوست لیمو رنده شده یک قاشق غذاخوری
🔹وانیل یک قاشق چای‌خوری
🔹تخم مرغ دو عدد
🔹شیر عسلی دو سوم فنجان
🔹آرد یک فنجان
🔹آب لیمو دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک شیر عسلی

طرز تهیه کیک شیر عسلی

طرز تهیه

مرحله اول

اگر یکی از طرفداران دسر شیر عسلی هستید،حتما کیکی که با این شیر تغلیظ شده آماده می‌شود را هم امتحان کنید.
برای شروع فر را با دمای ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک قالب مناسب کیک بردارید.
بهتر است که طول و عرض آن ۲۰ در ۹ سانتی‌متر و عمق آن شش سانتی‌متر باشد.
داخل قالب را چرب کنید و سپس داخل آن کاغذ روغنی بگذارید.
اجازه دهید تا پنج سانتی‌متر از کاغذ روغنی از قالب شما بیرون بماند.

مرحله دوم

کره، شکر، پوست لیمو رنده شده و وانیل را در غذاساز ریخته و با یکدیگر ترکیب کنید تا یک مایه نرم به دست آید.
سپس تخم‌ مرغ‌ها را اضافه کرده و مجددا خوب هم بزنید. حالا شیر عسلی را به مایه اضافه کرده و دوباره آن‌ها را با هم ترکیب کنید.
آرد را الک کرده و به مایه اضافه کنید. سپس آب لیمو را اضافه کرده و مواد را با قاشق با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم

حالا مایه تهیه شده را داخل قالب کیک ریخته و قالب را در فر بگذارید.
اجازه دهید به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه بپزد.
اگر پس از پختن یک خلال دندان را در وسط کیک فرو کنید، نباید هیچ خمیری به آن بچسبد.
پس از اطمینان از پخته شدن کیک، به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.
سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف موردنظر بگذارید.

مرحله چهارم

در همان حال که کیک شما در فر آماده می‌شود، سس لیمویی خود را درست کنید.
شیر عسلی و کره را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت متوسط گاز بگذارید تا با هم ترکیب شوند.
به مدت دو دقیقه آن‌ها را هم بزنید تا کره آب شود.
سپس از روی حرارت برداشته و به آن آب لیمو و شکر قنادی را اضافه کنید.
آن‌ها را در یک کاسه ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا مایه کمی غلیظ شود.
حالا سس را روی کیک ریخته و اجازه دهید تا از اطراف کیک سرازیر شود.
به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سس روی کیک خودش را بگیرد.
حالا برای سرو روی آن پودر نارگیل بپاشید. کیک شیر عسلی شما آماده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا