طرز تهیه کیک براونی بادام زمینی
طرز تهیه کیک براونی بادام زمینی
بادام زمینی یکی از طعمهای محبوب و پرطرفدار در جهان است، ترکیب این خوراکی خوشمزه با بافت لطیف و اسفنجی کیک بسیار لذتبخش و دلپذیر ایجاد میکند.
تهیه کیک براونی بادام زمینی با تهیه کیک ساده تفاوت چندانی ندارد و اصلا پیچیده نیست.
مواد لازم
🔹کره پاستوریزه دو سوم فنجان
🔹کره بادام زمینی دو سوم فنجان
🔹شکر قهوهای یک و نیم فنجان
🔹شکرنصف فنجان
🔹تخم مرغ(بزرگ)چهار عدد
🔹عصاره وانیل دو قاشق چایخوری
🔹آرد همه منظوره دو فنجان
🔹بیکینگ پودریک قاشق چایخوری
🔹نمک نصف قاشق چایخوری
🔹شکلات (خرد شده)۳۰۰ گرم
طرز تهیه کیک براونی بادام زمینی
طرز تهیه
مرحله اول
قبل از آماده کردن مواد کیک، ابتدا فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، کره، کره بادام زمینی، شکر و شکر قهوهای را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
سپس تخم مرغها را تک به تک درون کاسه بریزید و بعد از هر تخم مرغ مایه را به خوبی هم بزنید.
مرحله دوم
نمک، بیکینگ پودر، عصاره وانیل و آرد را به مایه اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید تا یک مایه خمیری شکل درست شود.
سپس تکههای شکلات را به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
قالب فر را کمی چرب کنید یا روی آن کاغذ روغنی نسوز پهن کنید، سپس مایه را درون یک قالب فر به اندازه ۳۳ در ۲۲ سانتیمتر بریزید
و خوب آن را پهن کنید تا تمام قالب را به صورت یکنواخت بپوشاند.
مرحله چهارم
قالب را درون فری که از قبل گرم کردهاید بگذارید و اجازه دهید تا به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد.
بعد از پختن کیک را از قالب دربیاورید و اجازه دهید تا خنک شود.
حالا کیک شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.