طرز تهیه چای خرمالو
طرز تهیه چای خرمالو
چای خرمالو یک چای بسیار خوش طعم و متفاوت است. این چای جذاب میتواند
در شروع و پایان یک روز پر استرس به شما کمک کند. همچنین این چای خاصیت درمانی دارد و میتواند برای دلدرد و بهبود مشکلات گوارشی مفید باشد.
زنجبیل در چای برای بهبود تهوع، اسهال دردهای معده و شکمی و نفخ مفید است.
دارچین موجود در این چای برای کاهش فشار خون، بهبود گردش خون، کنترل قند خون و رفع دردهای عضلانی موثر است.
زردچوبه التهاب را رفع میکند. خرمالو تنظیم کننده اسید معده است.
آماده شدن این چای خوشرنگ نارنجی ۳۰ دقیقه بیشتر زمان نمیبرد و طعم تند و متفاوت آن تا مدتها روی زبانتان میماند.
مواد لازم
🔹آب هشت پیمانه
🔹زنجبیل (تازه و خرد شده)یک قطعه (حدود هشت سانتیمتر)
🔹چوب زردچوبه (خرد شده)یک قطعه (حدود هشت سانتیمتر)
🔹دانه فلفل سیاه (تازه)یک قاشق چایخوری
🔹چوب دارچین شش عدد
🔹خرمالو (اسلایس شده)دو عدد
🔹عسل به مقدار لازم
طرز تهیه چای خرمالو
طرز تهیه
مرحله اول
آب، زنجبیل، زردچوبه، دانههای فلفل، چوب دارچین و اسلایسهای خرمالو را در قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد.
مرحله دوم
حرارت زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید مواد بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت باشند.
مرحله سوم
چای را از صافی بگذرانید و در یک قوری بریزید.
مرحله چهارم
چای را در فنجان یا کاسه بریزید. میتوانید آن را با عسل شیرین کنید. نوش جان!
نکات تهیه چای خرمالو
برای شیرین کردن این چای میتوانید از شیرین کنندههای متنوعی مانند شکر، عسل، استویا و … استفاده کنید.
چند اسلایس خرمالو برای تزئین کنار بگذارید.میتوانید چای خرمالوی خنک شده و به دمای اتاق رسیده را تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.
قبل از مصرف آن را دوباره گرم کنید.