طرز تهیه چای خرمالو

طرز تهیه چای خرمالو

چای خرمالو یک چای بسیار خوش ­طعم و متفاوت است. این چای جذاب می­‌تواند
در شروع و پایان یک روز پر استرس به شما کمک کند. هم‌­چنین این چای خاصیت درمانی دارد و می‌­تواند برای دل­درد و بهبود مشکلات گوارشی مفید باشد.
زنجبیل در چای برای بهبود تهوع، اسهال دردهای معده و شکمی و نفخ مفید است.
دارچین موجود در این چای برای کاهش فشار خون، بهبود گردش خون، کنترل قند خون و رفع دردهای عضلانی موثر است.
زردچوبه التهاب را رفع می­‌کند. خرمالو تنظیم کننده اسید معده است.
آماده شدن این چای خوشرنگ نارنجی ۳۰ دقیقه بیشتر زمان نمی‌­برد و طعم تند و متفاوت آن تا مدت‌­ها روی زبانتان می‌­ماند.

مواد لازم

🔹آب هشت پیمانه
🔹زنجبیل (تازه و خرد شده)یک قطعه (حدود هشت سانتی‌متر)
🔹چوب زردچوبه (خرد شده)یک قطعه (حدود هشت سانتی‌متر)
🔹دانه فلفل سیاه (تازه)یک قاشق چای‌خوری
🔹چوب دارچین شش عدد
🔹خرمالو (اسلایس شده)دو عدد
🔹عسل به مقدار لازم

طرز تهیه چای خرمالو

طرز تهیه

مرحله اول

آب، زنجبیل، زردچوبه، دانه­‌های فلفل، چوب دارچین و اسلایس­‌های خرمالو را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

حرارت زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید مواد بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت باشند.

مرحله سوم

چای را از صافی بگذرانید و در یک قوری بریزید.

مرحله چهارم

چای را در فنجان­ یا کاسه بریزید. می­‌توانید آن را با عسل شیرین کنید. نوش جان!

نکات تهیه چای خرمالو

برای شیرین کردن این چای می‌­توانید از شیرین ­کننده­‌های متنوعی مانند شکر، عسل، استویا و … استفاده کنید.
چند اسلایس خرمالو برای تزئین کنار بگذارید.می­توانید چای خرمالوی خنک شده و به دمای اتاق رسیده را تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.
قبل از مصرف آن را دوباره گرم کنید.

خروج از نسخه موبایل