طرز تهیه کباب لم چاپس
طرز تهیه کباب لم چاپس
اگر از طعم کباب لذت میبرید به شما پیشنهاد میکنیم فرصت امتحان کردن کباب لم چاپس را از دست ندهید.
این گوشت لذیذ و خوشمزه طعم خوب و قوی دارد.
این غذا برای مناسبتها و مهمانیهای پر زرق و برق هم مناسب است
و در عین حال درست کردن آن پیچیده و وقتگیر نیست.
مواد لازم
🔹پیاز قرمز (خرد شده)یک چهارم لیوان
🔹روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
🔹سیبزمینی۴۵۰ گرم
🔹تربچه یا ترب کوچک به دلخواه۴۵۰ گرم
🔹راسته با استخوان گوسفندییک کیلوگرم
🔹نعنا تازه (خردشده)یک چهارم فنجان
🔹سرکه سفید دو قاشق غذاخوری
🔹فلفل سیاه
🔹نمک
طرز تهیه کباب لم چاپس
طرز تهیه
مرحله اول
فر را با دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله دوم
پیاز و سرکه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.
مرحله سوم
سینی فر را کمی با روغن چرب کنید (یا از کاغذ مخصوص فر استفاده کنید).
سیبزمینی های خردشده و تربهای برش زده را روی آن گذاشته و با کمی نمک و فلفل روی طعمدارشان کنید.
(آنها را طوری روی سینی قرار دهید که قسمت برش خرده رو به پایین باشد).
سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا گریل شوند و سیب زمینیها کاملا به رنگ طلایی درآمده و کمی نرم شوند.
مرحله چهارم
در ماهیتابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
قطعات گوشت را با کمی نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید.
هرطرف را به مقدار دلخواه بپزید. میزان پخت استیک و گوشت بسته به سلیقه وانواع استیک متفاوت است
(مدت زمان مورد نیاز برای نوع پخت متوسط حدودا۳ تا ۵ دقیقه است).
مرحله پنجم
نعنا، دو قاشق روغن زیتون را به مخلوط پیاز و سرکه اضافه کنید و روی گوشتها بریزید
و به همراه سیبزمینی و تربچه های گریل شده سرو کنید.