طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا
طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا
نوتلا یکی از خوشمزهترین و معروفترین انواع شکلات فندقی صبحانه است
که بافت خامهای و عطر و طعم لذیذ آن موجب شده تا تمام دنیا را شیفته طعم خود کند.
درست کردن چیز کیک و کیک نوتلا خانگی یکی از جذابترین روشهای خوردن نوتلا است.
مواد لازم
🔹آرد سفید: ۲۰۰ گرم
🔹نوتلا: ۲۰۰ گرم
🔹شیر: ۲۰۰ گرم
🔹شکر: ۱۵۰ گرم
🔹بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
🔹نمک: ۳/۱ قاشق چای خوری
🔹تخم مرغ: ۳ عدد
🔹فندق: به میزان لازم
طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا
طرز تهیه
کیک نوتلا یکی از پرطرفدارترین انواع کیک خانگی شکلاتی و مجلسی است که طرز تهیه آن بسیار هم ساده است.
در مرحله اول طرز تهیه کیک نوتلا خانگی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
با استفاده از همزن برقی تخم مرغها را برای حداقل ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملاً سبک و کرم رنگ شوند.
بعد از اینکه تخم مرغها سبک شدند، همان طور که در حال هم زدن هستند، شیر و نوتلای آب شده را به آن اضافه کنید.
قبل از اضافه کردن نوتلا آن را مقداری در مایکروویو بگذارید تا نرم شود و بعد به تخم مرغها اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه کیک اسفنجی نوتلا پنبهای آردها را دو بار با بیکینگ پودر الک کنید.
موادی را که در همزن ترکیب کرده بودید، داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
حالا کم کم و یک قاشق-یک قاشق آرد به آن اضافه کنید و با استفاده از لیسک به آرامی مواد را با هم ترکیب کنید.
در مرحله سوم از طرز تهیه کیک نوتلا باید قالب کیک را انتخاب کنید و سطح آن را کمی روغن بزنید.
میتوانید از کاغذ روغنی برای داخل قالب استفاده کنید.
توجه داشته باشید که کیک نوتلا خانگی بعد از پخت تقریباً دو برابر میشود، پس از قالب کوچک استفاده نکنید.
به اندازه نصف قالب مایع کیک درون آن بریزید و اگر مواد اضافه آمد، داخل قالبهای کوچک مافین بریزید.
کیک را برای مدت ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهید.
بعد از این زمان کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
بعد کیک را از قالب جدا کنید و آن را با پودر قند، نوتلا و تکههای فندق تزئین کنید.