طرز تهیه پای اسفناج
طرز تهیه پای اسفناج
پای اسفناج و سوسیس یک شام عالی برای شبهای تعطیل است. اسپاگتی، کراست یا پایه این پای را تشکیل میدهد که طعم آن را دو چندان لذیذ میکند و در دمای بالا حالت ترد و تهدیگی پیدا میکند.
مواد لازم
🔹اسپاگتی سبوس دار۲۵۰ گرم
🔹تخممرغ (زده شده)دو عدد بزرگ
🔹روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
🔹سوسیس کوکتل تند( نگینی خرد شده)۱۰۰ گرم
🔹گوجه فرنگی( نگینی خرد شده)دو پیمانه
🔹پیاز ( خرد شده)یک پیمانه
🔹اسفناج تازه۲۵۰ گرم یا یک دسته
🔹فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
🔹نمک( دریایی)یک چهارم قاشق چایخوری
🔹پنیر سهچهارم پیمانه
طرز تهیه پای اسفناج
طرز تهیه
مرحله اول
یک قالب ۲۱ سانتیمتری گرد را داخل فر بگذارید و فر را با دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا قالب کاملا گرم شود.
مرحله دوم
یک قابلمه بزرگ پر از آب را روی شعله زیاد بگذارید تا آب داخل آن به دمای جوش برسد.
پاستا را اضافه کنید و هشت الی ده دقیقه صبر کنید تا کاملا بپزد سپس آن را آبکشی کنید.
مرحله سوم
تخم مرغها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
پاستای داغ را داخل همان کاسه بریزید و هم بزنید تا مواد به یکدیگر آغشته شوند.
مرحله چهارم
روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ بریزید و روی شعله متوسط رو به بالا بگذارید تا گرم شود.
سوسیسها را داخل ماهیتابه بریزید و دو دقیقه سرخ کنید تا کمی قهوهای شوند.
پیاز، گوجهفرنگی و اسفناج را اضافه کنید و اجازه دهید با هم حدود هفت دقیقه بپزند
( یعنی تا زمانی که آب مواد گرفته شود) و در این مدت گاهی آنها را هم بزنید.
مرحله پنجم
مواد داخل تابه را درون کاسه پاستا بریزید و با هم مخلوط کنید سپس نمک، فلفل و دو سوم پنیر را به آنها اضافه کنید.
مرحله ششم
با احتیاط قالب را از فر بیرون بیاورید و کمی روغن داخل آن اسپری کنید.
تمام مواد را داخل قالب بریزید و یک سوم پنیر باقیمانده را روی آن بریزید.
مرحله هفتم
قالب را داخل فر با دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
پای اسفناج را از قالب بیرون بیاورید و با چاقو به چهار قسمت تقسیم کنید.