غذا های مدرنفست فود

طرز تهیه کیک پیتزا

طرز تهیه کیک پیتزا

برای کسانی که عاشق پیتزا هستند، کیک پیتزا یک گزینه فوق‌العاده جذاب است که حتی می‌تواند به عنوان کیک تولد هم مورد استفاده قرار بگیرد.
برای تهیه این کیک خیلی بهتر است از نان آماده پیتزا استفاده کنید؛
چون در غیر اینصورت باید نان پیتزا را به صورت جداگانه آماده کرده و بعد با آن‌ها کیک پیتزا درست کنید.

مواد لازم

🔹سوسیس مرغ یا گوشت۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
🔹فیله مرغ پخته شده و یا گریل شده سه تا چهار عدد
🔹قارچ خرد شده و بلانچ شده دو پیمانه
🔹سس کچاپ یک پیمانه
🔹فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده به مقدار لازم
🔹پنیر پیتزا۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم
🔹نان پیتزا سه تا چهار عدد به دلخواه

طرز تهیه کیک پیتزا

طرز تهیه کیک پیتزا

طرز تهیه

مرحله اول

برای شروع صفحه گریل را با روغن چرب کنید. فیله‌های مرغ را روی صفحه گریل بچینید.
مقداری نمک و فلفل به آن‌ها بزنید و صبر کنید تا هر دو طرف فیله‌ها سرخ شوند.

مرحله دوم

یک عدد قالب پیتزا روی سطح کارتان قرار دهید.
نان پیتزای آماده را از بسته‌بندی خارج کنید و روی قالب قرار دهید.

مرحله سوم

روی نان آماده را به سس کچاپ آغشته کنید و مقداری پنیر پیتزا روی سس بریزید.

مرحله چهارم

حالا سوسیس‌ها را که به صورت حلقه‌ای خرد کردید را روی پنیر پیتزا بچینید.

مرحله پنجم

فیله‌های مرغ را به صورت حبه‌ای خرد کنید و لابه‌لای سوسیس‌ها بچینید.

مرحله ششم

حالا نوبت اضافه کردن قارچ و فلفل دلمه‌ای است. قارچ را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.
فلفل دلمه‌ای را هم به صورت رشته‌های باریک خرد کنید و روی مواد بچینید.

مرحله هفتم

در آخر مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و لایه بعدی نان آماده را روی مواد قرار دهید.

مرحله هشتم

به کمک ته قاشق سس سیر را روی لایه نان دوم بمالید و دوباره مواد را به همان ترتیب قبلی روی نان دوم بچینید.

مرحله نهم

در این مرحله نان سوم را روی مواد قرار دهید و تمام مراحلی که برای تهیه پیتزای اول انجام دادید را تکرار کنید؛
یعنی سس کچاپ روی نان بمالید و مواد را به همان ترتیب قبل روی نان بریزید.

مرحله دهم

کیک پیتزا آماده رفتن داخل فر است.
آن را داخل فر با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر طلایی‌رنگ شود. نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا