طرز تهیه کیک بستنی قیفی
طرز تهیه کیک بستنی قیفی
کیک بستنی قیفی از جمله دسرهای تابستانی محبوب کودکان در تابستان است.
دسری سالم که میتوان در مهدکودکها و تولدها تهیه و سرو کرد.
شکل و شمایل کیک بستنی قیفی آنقدر جذاب است که هر کوچک و بزرگی را به خود علاقمند میکند.
این دسر را میتوانید با طعمهای مختلف و مطابق به سلیقه خود تهیه کنید؛
کافی است نوع کیک یا طعم بستنی مورد استفاده در دسر را تغییر دهید تا هربار با کیک بستنی قیفی جدیدی مواجه شوید.
مواد لازم
🔹قیف بستنی کوچک۱۰ عدد
🔹کره نرم۵۰ گرم
🔹شکرسهچهارم لیوان
🔹تخم مرغ یک عدد
🔹آردیک لیوان
🔹بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری
🔹وانیل یک دوم قاشق مرباخوری
🔹نمک یکهشتم قاشق مرباخوری
🔹شیر کمچرب یکدوم لیوان
🔹خامه فرم گرفته دو لیوان
🔹بستنی وانیلی سه لیوان
طرز تهیه کیک بستنی قیفی
طرز تهیه
مرحله اول
با توجه به اینکه در کیک بستنی لیوانی مواد کیک درون قیف ریخته میشوند و با قیف در فر قرار میگیرند،
باید کاری کنیم تا قیفها به صورت عمودی در ظرف بدون حرکت قرار بگیرند.
پیشنهاد ما برای این کار راه حل بسیار سادهای است.
کافی است رویه ظرف مورد نظر خود را با آلومینیوم محکم بپوشانید و سپس روی آن با چاقو خطوط کوچکی برای قرار دادن قیف ایجاد کنید.
هرکدام از قیفها را عمودی و خیلی آهسته در جای خالی ایجاد شده قرار دهید.
حتما دقت کنید جای قیفها محکم شده باشد، چرا که مواد کیک درون قیفها ریخته میشود
و در صورتی که تعادل آنها به هم بریزد کیک نامتقارن شده یا حتی ممکن است بیرون بریزد.
مرحله دوم
برای شروع فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید.
کره و شکر را در ظرفی ریخته و با سرعت متوسط همزنبرقی بزنید تا کرم مانند شود.
مرحله سوم
تخممرغ را به مواد اضافه کرده و آن را به مدت یک تا دو دقیقه هم بزنید.
مرحله چهارم
در ظرف دیگری آرد، وانیل، بیکینگپودر و نمک را مخلوط کنید و این مواد را به کره اضافه کرده و خوب هم بزنید.
شیر کم چرب را هم به این مواد اضافه کرده و با سرعت بالای همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله پنجم
مایه را با احتیاط داخل قالبهای قیفی شکل بریزید به طوری که یک سوم هر قیف خالی باشد.
این کار باعث میشود که کیک پس از پف کردن از قالب بیرون نریزد.
قیفها را به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه در فری که از قبل گرم کردهاید بگذارید.
بعد از بیرون آوردن از فر صبر کنید تا کیکهای لیوانی خنک شود.
مرحله ششم
در این مرحله باید بستنی مورد نیاز را جهت تزیین و خوشمزهتر شدن کیک بستنی قیفی تهیه کنید.
برای این کار کافی است بستنی وانیلی را همراه خامه فرمگرفته خوب هم بزنید و برای مدتی در فریز قرار دهید تا سفت شود.
پس از اینکه آماده شد، به وسیله ماسوره و با سلیقه خود روی کیک بستنی لیوانی خود بستنی قرار دهید.
سپس با ترافل رنگی، اسمارتیز، مرواریدهای رنگی یا شکلات چیپسی روی بستنی را تزیین کنید.