طرز تهیه کورن داگ
طرز تهیه کورن داگ
کورن داگ یک اسنک پنیری محبوب به خصوص بین عشاق سوسیس آن هم از نوع هاتداگ است.
این غذای لذیذ گوشتی پنیری یکی از گزینههای خوشخوراک برای پذیرایی مهمانیها و تولد بچهها است.
تهیه کورن داگ خیلی کار آسانی است
مواد لازم
🔹پنیر ورقهای یک بسته
🔹سوسیس هات داگ به تعداد لازم
🔹آرد ذرت دو پیمانه
🔹بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
🔹نمک یک قاشق سوپخوری
🔹فلفل سیاه یک قاشق سوپخوری
🔹تخم مرغ دو عدد
🔹شیر کمچرب یکونیم پیمانه
طرز تهیه کورن داگ
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه این میان وعده خوشمزه و هوسانگیز ابتدا باید هات داگها و پنیرهای گودا را از پوستشان خارج کنید.
یک لایه پنیر گودا روی تخته آشپزی پهن کنید و هاتداگ را روی پنیر قرار دهید و پنیر را دور هاتداگ بپیچید.
به ترتیب با هات داگ و پنیرهای گودای دیگر هم همین کار را کنید و آنها را به کمک سیخهای چوبی به سیخ بکشید.
مرحله دوم
حالا سیخهای هاتداگ را حدود ۲۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
مرحله سوم
در این فاصله یک کاسه بردارید و دو پیمانه آرد ذرت، بکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه، دو عدد تخم مرغ و یکونیم پیمانه شیر را با هم مخلوط کنید تا خمیری نسبتا غلیظ به دست بیاورید.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را داخل یک لیوان بلند بریزید. یک قابلمه نسبتا متوسط بردارید.
اندازه قابلمه باید طوری باشد که کورن داگ با سیخ چوبیش کاملا داخل قابلمه جا شده و نصفه و نیمه نماند.
به اندازهای که روی کورن داگها را روغن بپوشاند داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود.
مرحله پنجم
حالا کورن داگها را از فریزر خارج کرده و داخل روغن داغ بیندازید تا حسابی سرخ شوند.
کورنداگها را میتوانید با سس خردل و سس باربیکیو سرو کنید. نوش جان!
جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.