طرز تهیه شربت تمشک
طرز تهیه شربت تمشک
میخواهید سرطان از شما دور بماند، کمتر بیمار شوید، زخمهایتان زود خوب شوند و پیری زود سراغتان نیاید؟
پیشنهاد میکنیم جای بیشتری را برای تمشک در برنامه غذاییتان باز کنید.
این میوه خوشرنگِ سرشار از آنتیاکسیدان، ورم مفاصل را کم کرده و حتی به زیبایی پوست و مویتان هم کمک میکند.
مواد لازم
🔹آب دو سوم پیمانه
🔹تمشک تازه یک پیمانه
🔹شکر دو سوم پیمانه
طرز تهیه شربت تمشک
طرز تهیه
مرحله اول
آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید. تا زمان به جوش آمدن آب آن را آرام آرام هم بزنید تا شکر به خوبی حل شود.
این کار حدودا پنج دقیقه وقت شما را خواهد گرفت.
مرحله دوم
وقتی شربت شکری شما قوام پیدا کرد، تمشکهای تازهای که پاک کرده و شستهاید را در قابلمه بریزید و پنج دقیقه بجوشانید.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس همه مواد را در مخلوطکن بریزید.
تا زمانی که مایع موجود در مخلوطکن یکدست نشده، آن را خاموش نکنید.
مرحله سوم
وقتی که ترکیب نسبتا یکدستی ایجاد شد و شربت شما خوب رنگ گرفت، آن را از یک صافی ریز یا پارچه تنظیف رد کنید و تفالهها را دور بریزید.
البته قبل از دور ریختن تفالهها، با قاشق آنها را چند بار به کف صافی فشار دهید تا مطمئن شوید که همه آب تمشکها خارج شده است.
مرحله چهارم
شربت را با قیف در بطری شیشهای که خوب شستهاید و برای ۲۰ دقیقه در فر روشن حرارت دادهاید بریزید.
پس از پایین آمدن حرارت شربت، در بطری را ببندید و در یخچال بگذارید.
جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.