طرز تهیه پانا چیزکیک توت فرنگی
طرز تهیه پانا چیزکیک توت فرنگی
پانا چیزکیک توت فرنگی ترکیبی خوش طعم از چیز کیک، پاناکوتا و توت فرنگی است.
این دسر خوشمزه را میتوانید برای مهمانیهای خود تهیه کنید تا مهمانانتان نیز از این دسر خوش طعم لذت ببرند.
مواد لازم
🔹پاناکوتای یک بسته
🔹بیسکوییت سبوس دار (پودر شده)۲۵۰ گرم
🔹کره (ذوب شده)۱۰۰ گرم
🔹پودر ژلاتین یک قاشق و نیم
🔹پنیر خامهای۴۰۰ گرم
🔹پودر قند۵۰ گرم
🔹توت فرنگی۲۰۰ گرم
🔹شکر دو قاشق سوپ خوری
🔹آب نصف فنجان
🔹نشاسته ذرت قاشق چایی خوری
طرز تهیه پانا چیزکیک توت فرنگی
طرز تهیه
مرحله اول
قالب کمربندی ۲۳ سانتیمتری را با سلفون بپوشانید. در یک ظرف، بیسکوییت و کره را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس در کف قالب بریزید و با دست کمی فشار دهید تا یکدست شود.
قالب را در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شوند.
مرحله دوم
پودر ژلاتین را با ۴ قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید، پس از ۱۰ دقیقه، روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود.
پاناکوتای کاله را در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس ژلاتین را به آن اضافه و مخلوط کنید.
مرحله سوم
در این فاصله، پنیر خامهای و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد
سپس پاناکوتای گرم شده را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
مرحله چهارم
نیمی از توت فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید و به مایه کیک پنیری اضافه کنید سپس مخلوط را در قالب روی بیسکوییت بریزید
و قالب را به مدت ساعت در یخچال قرار دهید تا مخلوط خودش را بگیرد.
بقیه توت فرنگی را به همراه آب و شکر در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد
سپس از صافی رد کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا سس آن خارج و تفاله آن جدا شود.
مرحله پنجم
نشاسته ذرت را به سس اضافه کنید و مجددا روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
از این ترکیب به عنوان سس برای سرواستفاده کنید.
جهت خرید هاست و دامین به سابت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.