طرز تهیه لیگمات دسر خوشمزه بوشهری
طرز تهیه لیگمات دسر خوشمزه بوشهری
لیگمات یا لیقمات شیرینی سنتی و خوشمزه بوشهری است که در ماه مبارک رمضان در سفرههای افطاری بسیاری از هموطنان ما قرار دارد.
امروز قصد داریم طرز تهیه این شیرینی ترد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم تا به سادگی آن را در منزل تهیه کنید و در وعده افطار یا حتی سحری میل کرده و لذت ببرید.
مواد لازم
🔹آرد گندم دو پیمانه
🔹نشاسته یک پیمانه
🔹بیکینگپودر یک قاشق غذاخوری
🔹تخم مرغ یک عدد
🔹وانیل یک قاشق چایخوری
🔹ماست یک پیمانه
🔹روغن یک استکان
🔹خمیر مایه یک قاشق چایخوری
🔹شکر دو لیوان
🔹آب یک لیوان
🔹گلاب نصف لیوان
🔹آبلیمو دو قاشق مرباخوری
🔹زعفران و هل
طرز تهیه لیگمات دسر خوشمزه بوشهری
طرز تهیه
مرحله اول
در کاسهای آرد را با مایهخمیر مخلوط کنید و آب را به آرامی به آن اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را در ظرفی در بسته قرار داده و حدود دو تا سه ساعت در جایی گرم به آن استراحت دهید.
مرحله دوم
بعد از اینکه مدت استراحت خمیر تمام شد، تخممرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و با کمک همزن یا چنگال، خوب هم بزنید.
تخممرغ همزده را به همراه نشاسته به خمیر اضافه کنید.
مرحله سوم
مقداری روغن درتابه بریزید و صبر کنید تا گرم شود. خمیر را به صورت گرد درآورید
(برای این کار میتوانید از قیف مخصوص بامیه استفاده کنید) و در روغن سرخ کنید تا طلاییرنگ شود.
لیگماتهای سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.
طرز تهیه شهد لیگمات
شکر و آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
گلاب، هل و زعفران را اشافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه جوشیدن آبلیمو را اضافه کنید و بعد شعله را خاموش کنید.
شهدی که آماده کردید را در ظرفی ریخته و لیگماتهای سرخشده را داخل آن بیاندازید تا طعم بگیرند.