دسر ایرانیغذای محلیکیک و شیرینی

طرز تهیه لیگمات دسر خوشمزه بوشهری

طرز تهیه لیگمات دسر خوشمزه بوشهری

لیگمات یا لیقمات شیرینی سنتی و خوشمزه بوشهری است که در ماه مبارک رمضان در سفره‌های افطاری بسیاری از هم‌وطنان ما قرار دارد.
امروز قصد داریم طرز تهیه این شیرینی ترد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم تا به سادگی آن را در منزل تهیه کنید و در وعده افطار یا حتی سحری میل کرده و لذت ببرید.

مواد لازم

🔹آرد گندم دو پیمانه
🔹نشاسته یک پیمانه
🔹بیکینگ‌پودر یک قاشق غذاخوری
🔹تخم مرغ یک عدد
🔹وانیل یک قاشق چای‎خوری
🔹ماست یک پیمانه
🔹روغن یک استکان
🔹خمیر مایه یک قاشق چای‌خوری
🔹شکر دو لیوان
🔹آب یک لیوان
🔹گلاب نصف لیوان
🔹آبلیمو دو قاشق مربا‌خوری
🔹زعفران و هل

طرز تهیه لیگمات دسر خوشمزه بوشهری

طرز تهیه لیگمات دسر خوشمزه بوشهری

طرز تهیه

مرحله اول

در کاسه‌ای آرد را با مایه‌خمیر مخلوط کنید و آب را به آرامی به آن اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را در ظرفی در بسته قرار داده و حدود دو تا سه ساعت در جایی گرم به آن استراحت دهید.

مرحله دوم

بعد از اینکه مدت استراحت خمیر تمام شد، تخم‌مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و با کمک همزن یا چنگال، خوب هم بزنید.
تخم‌مرغ همزده را به همراه نشاسته به خمیر اضافه کنید.

مرحله سوم

مقداری روغن درتابه بریزید و صبر کنید تا گرم شود. خمیر را به صورت گرد درآورید
(برای این کار می‌توانید از قیف مخصوص بامیه استفاده کنید) و در روغن سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شود.

لیگمات‌های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.

طرز تهیه شهد لیگمات

شکر و آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
گلاب، هل و زعفران را اشافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه جوشیدن آبلیمو را اضافه کنید و بعد شعله را خاموش کنید.

شهدی که آماده کردید را در ظرفی ریخته و لیگمات‌های سرخ‌شده را داخل آ‌ن بیاندازید تا طعم بگیرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + پنج =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا