طرز تهیه کاسرول تن ماهی
طرز تهیه کاسرول تن ماهی
غذاهای کتویی شاید کربوهیدرات نداشته باشند، اما بخاطر چربی فراوانشان اغلب خوشطعم و سیر کننده هستند.
در این مطلب طرز تهیه کاسرول تن ماهی را به شما آموزش میدهیم.
غذایی که تنها در نیم ساعت آماده میشود و بخاطر مایونز و پنیر پارمسان فراوانی که دارد، خوشطعم است و ظاهر خوشایندی هم دارد.
مواد لازم
🔹کره۵۰ گرم
🔹پیاز زرد یک عدد
🔹فلفل سبز یک عدد
🔹ساقه کرفس۱۵۰ گرم
🔹تن ماهی یک قوطی
🔹مایونز یک فنجان
🔹پودر پنیر۱۰۰ گرم
🔹فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
🔹نمک به مقدار لازم
🔹برگ اسفناج۱۰۰ گرم
🔹روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کاسرول تن ماهی
طرز تهیه
مرحله اول
قبل از آماده کردن مواد اولیه، فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
در همین فاصله، پیاز را ریز خرد کنید و همراه با فلفل و کرفس نگینی، در کره تفت دهید.
حتما میدانید که در زمان تفت دادن مواد، باید آنها را به ترتیب سختیشان در تابه بریزید.
سپس این مواد را با نمک طعمدار کنید.
اگر میخواهید غذایتان تندتر شود، میتوانید کمی فلفلسیاه هم روی آن بپاشید.
مرحله دوم
تن ماهی را ۱۵ دقیقه بجوشانید تا خطر وجود یک باکتری کشنده در آن از بین برود.
سپس ماهی تن را در یک ظرف با مایونز، پنیر پارمسان و فلفل قرمز مخلوط کرده و همراه با مواد تفت داده شده در ظرف نسوز بریزید.
روی مواد را صاف کنید آنها را در فر قرار دهید.
برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه منتظر بمانید و وقتی روی مواد طلایی شد، ظرف را از فر بیرون بیاورید.
در زمان سرو برگهای اسفناج جوان و یک قاشق روغن زیتون را روی کاسرول تن ماهی بریزید.