غذا های مللمکزیکی

طرز تهیه تاکو گوشت قلقلی اسپایسی

طرز تهیه تاکو گوشت قلقلی اسپایسی

غذاهای مکزیکی به خاطر مزه تند و اسپایسی‌شان معروف هستند و سال‌ها است که در نقاط مختلف دنیا تهیه و پخت می‌شوند
و اتفاقا طرفداران بسیاری هم پیدا کرده‌اند.
جالب است بدانید که این غذاها در کشور خودمان هم بسیار مورد توجه واقع شده‌اند
به طوری که در سال‌های اخیر رستوران‌های مکزیکی بسیاری در ایران شروع به فعالیت کرده‌اند.

مواد لازم

🔹گوشت چرخ‌کرده۳۵۰ گرم
🔹تخم مرغ بزرگ یک عدد
🔹آرد ذرت یک چهارم فنجان
🔹رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
🔹پودر فلفل چیلی یک قاشق غذاخوری
🔹زیره آسیاب شده یک قاشق غذاخوری
🔹پونه کوهی خشک شده نصف قاشق چای‌خوری
🔹گرانول پیاز یا پودر پیاز نصف قاشق چای‌خوری
🔹نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔹خامه ترش به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه چوریزو گوشت

🔹گوشت چرخ‌کرده گوسفندی۲۰۰ گرم
🔹پودر فلفل چیلی چهار قاشق غذاخوری
🔹پودر فلفل پاپریکا سه قاشق غذاخوری
🔹دارچین نوک قاشق چای‌خوری
🔹میخک نوک قاشق چای‌خوری
🔹زیره آسیاب شده یک قاشق غذاخوری
🔹نمک یک قاشق چای‌خوری
🔹سیر تازه دو حبه
🔹سرکه سفید نصف فنجان
🔹روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
🔹چیپس به مقدار لازم
🔹پنیر ۶۰ گرم

طرز تهیه تاکو گوشت قلقلی اسپایسی

طرز تهیه تاکو گوشت قلقلی اسپایسی

طرز تهیه

مرحله اول

ابتدا چوریزو گوشت مخصوص را که در اکثر غذاهای مکزیکی به کار می رود آماده می‌کنیم.
یک کاسه بزرگ بردارید و ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را داخل آن بریزید.
سپس چهار قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی، سه قاشق غذاخوری پودر فلفل پاپریکا، دو قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک شده،
نوک قاشق چای‌خوری دارچین، نوک قاشق چای‌خوری میخک، یک قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده و یک قاشق چای‌خوری نمک اضافه می‌کنیم.
دو حبه سیر تازه را پوست بکنید و ریز خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
نصف فنجان سرکه سفید اضافه کنید و همه مواد را با دست هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله دوم

حالا یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. مخلوط گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و خوب بپزید.
با استفاده از یک قاشق چوبی مخلوط را هر از چند گاهی هم بزنید.
توجه کنید که برای تهیه چوریزو نیازی به اضافه کردن روغن ندارید.
هنگامی که گوشت تغییر رنگ داد و پخته شد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله سوم

فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
یک سینی مخصوص فر را بردارید و کاغذ روغنی مخصوص پخت را به اندازه کف آن ببرید. کاغذ را در کف سینی پهن کنید.

مرحله چهارم

یک کاسه بزرگ بردارید و ۳۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده را همراه با ۱۰۰ گرم چوریزو داخل آن بریزید.
یک عدد تخم مرغ بزرگ را اضافه کنید.
یک چهارم فنجان آرد ذرت اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، یک قاشق غذاخوری پودر چیلی، یک قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده،
نصف قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک شده و نصف قاشق چای‌خوری گرانول پیاز اضافه کنید و هم بزنید.
در نهایت یک قاشق چای‌خوری نمک و مقداری فلفل سیاه اضافه کنید و همه مواد را با دست مخلوط کنید.
۶۰ گرم پنیر را با چاقو به شکل مکعب‌های کوچک برش بزنید.

مرحله پنجم

به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت بردارد و آن را کمی در کف دستتان پهن کنید.
یک تکه از پنیر  برش خورده را در وسط مخلوط گوشت قرار دهید و کناره‌های آن را با دست جمع کنید و قلقلی کنید تا به شکل یک گردو شود.
این کار را تکرار کنید تا همه گوشت قلقلی شود.

مرحله ششم

چیپس را درون یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و با استفاده از یک وردنه روی آن ضربه بزنید تا چیپس خرد شود.
چیپس خرد شده را داخل یک کاسه گود بریزید. سه تا چهار کوفته را داخل کاسه بریزید و بغلطانید تا خرده چیپس‌ها به اطراف آن‌ها بچسبند.
گوشت قلقلی‌های آماده شده را با فاصله روی سینی فر قرار دهید. سینی را داخل فر بگذارید.
اگر همه گوشت قلقلی‌ها داخل سینی جا نشد این کار را در دو نوبت انجام دهید.
دقت کنید که در زمانی که سری اول گوشت قلقلی‌ها در فر در حال پخته شدن هستند باقی مانده گوشت قلقلی‌ها را داخل یخچال قرار دهید.
پس از گذشت حدود ۱۲ دقیقه و زمانی که کناره‌های گوشت قلقلی‌ها قهوه‌ای شد سینی را با احتیاط از فر خارج کنید . کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله هفتم

در همین حین، می‌توانید دورچین این غذا یعنی سالاد پیکو د گالو و سس گواکاموله را آماده کنید.
برای تهیه سالاد پیکو د گالو کافیست یک گوجه فرنگی، پیاز سفید، هالوپینو و سیر را ریز خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید.
یک دسته گشنیز را خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. آب یک لیمو ترش را بگیرید و اضافه کنید.
همه مواد را خوب هم بزنید. سالاد شما آماده سرو شدن است.

برای تهیه دیپ یا سس گواکاموله قسمت گوشتی یک آووکادو رسیده را داخل دستگاه غذاساز بریزید تا حالت کرمی پیدا کند.
سپس مقداری گشنیز، سیر و آب لیمو ترش اضافه کنید و بگذارید تا کمی دیگر مخلوط شوند تا همه مواد یک دست شوند.
مخلوط آووکادو را داخل یک کاسه بریزید. یک عدد گوجه و نصف یک پیاز سفید را ریز خرد کنید و داخل کاسه بریزید و خوب هم بزنید.
اکنون گواکاموله آماده سرو است.

مرحله هشتم

چند برگ کاهو را خرد کنید و داخل یک بشقاب بریزید. کوفته قلقلی‌ها را روی کاهوها قرار دهید و آن را با سس گواکاموله یا سالاد پیکو د گالو تزئین کنید.
همچنین می‌توانید چند قاشق خامه ترش روی کوفته‌ها بریزید و نوش جان کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 18 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا