غذا های مدرن

طرز تهیه پاستا مرغ حرفه ای

طرز تهیه پاستا مرغ حرفه ای

مهم‌ترین نکته برای تهیه یک پاستا مرغ حرفه‌ای، سس مخصوصی است که برای آن آماده می‌کنیم.
احتمالا پاستا مرغ با سس آلفردو را قبلا امتحان کرده‌اید، به همین خاطر این بار می‌خواهیم تهیه یک مدل سس متفاوت و خوشمزه برای پاستا مرغ حرفه‌ای را به شما آموزش دهیم.

نکته‌ای که این سس را جذاب کرده، استفاده از پودر چیلی، سیر و پنیرماسکارپونه است؛
سه ترکیب جذاب و خوشمزه که قرار است مرغ را با آن مزه‌دار و بعد از ترکیب کردن
با پاستا همراه لایه‌ای از پنیر چدار و موزارلای رنده شده، داخل فر قرار دهیم.

مواد لازم

🔹پنه۳۰۰ گرم
🔹پیازیک عدد متوسط
🔹سیر خرد شده دو حبه
🔹فلفل چیلی یک چهارم قاشق چای‌خوری
🔹گوجه‌فرنگی خرد شده۸۰۰ گرم
🔹شکریک قاشق چای‌خوری
🔹پنیر ماسکارپونه شش قاشق غذاخوری
🔹پنیر چدار۷۰ گرم
🔹پنیر موزارلا ۵۰ گرم
🔹ریحان۱۵۰ گرم
🔹روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا مرغ حرفه ای

طرز تهیه پاستا مرغ حرفه ای

طرز تهیه

مرحله اول

برای شروع پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. حبه‌های سیر را هم به کمک چاقو خیلی ریز خرد کنید.
سینه‌های مرغ گریل شده را به صورت تکه‌های نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک به طور مکعبی‌شکل خرد کنید.

مرحله دوم

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
پیاز را حدود ده دقیقه داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سپس سیر را به آن اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن با پیاز، گوجه فرنگی خرد شده را داخل مخلوط پیاز و سیر بریزید.
مواد را برای دقایقی هم بزنید و سراغ مرحله بعدی بروید.

مرحله سوم

در این مرحله شکر و فلفل چیلی را اضافه کنید و حدود بیست دقیقه صبر کنید تا سس روی حرارت ملایم به قوام افتاده و غلیظ شود.

مرحله چهارم

حرارت زیر سس را خاموش کرده و سینه‌های مرغ را داخل سس بریزید تا مزه‌دار شوند؛
شما می‌توانید به جای مرغ گریل شده از سینه مرغ آب‌پز نیز استفاده کنید.
سپس پنیر ماسکارپونه را به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت نیاز مقداری نمک هم بپاشید.

مرحله پنجم

پنه را مطابق دستورالعمل روی بسته‌بندی پخته و آبکش کنید.
بعد از این که آب پنه داخل آبکش رفت، آن را به مایه‌ پاستایی که آماده کرده‌اید، اضافه کنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید و سپس روی آن‌ها برگ ریحان، پنیر موزارلا و پنیر چدار رنده شده بریزید.

مرحله ششم

فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
ظرف پاستا را حدود ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانیکه روی پاستا طلایی شده و پنیرها ذوب شوند.
پاستای مرغ شما آماده است، نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا