طرز تهیه مرغ ایتالیایی

طرز تهیه مرغ ایتالیایی
گذشتن از غذاهای ایتالیایی کار هر کسی نیست و بیشک استفاده از چاشنیهای درست و به جا غذای یک آشپز را منحصر به فرد میکند.
یک بشقاب مرغ ایتالیایی خوشمزه چیزی جز عطر دلنشین گیاهان خشک با پنیر و روغن زیتون و نمک و فلفل نمیخواهد.
مواد لازم
🔹غذاخوری روغن زیتون دو قاشق
🔹سیر یک حبه
🔹گیاهان مخلوط خشک شامل ریحان، مرزنجوش ، پونه کوهی و آویشن نصف قاشق چایخوری
🔹پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
🔹سینه مرغ بدون استخوان چهار عدد
🔹گوجه فرنگی رسیده چهار عدد
🔹روغن زیتون برای پخت و پز
🔹نمک و فلفل
طرز تهیه مرغ ایتالیایی
طرز تهیه
مرحله اول
برای شروع حبه سیر را پوست کنده و به کمک گوشتکوب له کنید. گیاهان خشک را هم به کمک دست پودر کرده و با هم مخلوط کنید.
در همین فاصله فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا قبل از پخت و پز حسابی گرم شود.
مرحله دوم
سینههای مرغ را بعد از شستوشو داخل آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند.
گوجه فرنگی را هم بعد از این که خوب شستید به صورت حلقهای برش دهید.
مرحله سوم
این مرحله نوبت آماده کردن چاشنی مرغ ایتالیایی است. یک کاسه متوسط بردارید.
پنیرخامهای ویلی، پودر گیاهان معطر، سیر له شده و روغن زیتون را داخل کاسه با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
بعد از این که سینههای مرغ کاملا خشک شدند، شکافی را با استفاده از چاقو در آنها ایجاد کنید.
هر سینه مرغ را با یکچهار از مواد چاشنی آماده شده پر کنید سپس چاک مرغ را ببندید.
مرحله پنجم
سینی فر را خوب چرب کنید و سینههای مرغ را داخل سینی بچینید و گوجه فرنگیهای حلقهای را روی سینهها بچینید.
مقداری از باقیمانده پودر گیاهان معطر را همراه نمک و فلفل و روغن زیتون روی سینههای مرغ بپاشید.
مرحله ششم
سینی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا سینههای مرغ طلاییرنگ شوند.
اگر بعد از چشیدن این غذا طرفدار مرغهای ایتالیایی شدید، میتوانید نوش جان کنید
جهت خرید هاست و دامین به سابت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.