طرز تهیه مرغ تندوری
طرز تهیه مرغ تندوری
مرغ تندوری یکی از لذیذترین غذاهایی است که با گوشت مرغ میتوانید آماده کنید.
این غذا به خاطر استفاده از ادویههای معطر و ماریناد بسیار لذیذی که دارد، بسیار خوشطعم است.
این سس لذیذ، گوشت مرغ را به خوبی طعمدار میکند و عطری بینظیر به آن میدهد
مواد لازم
🔹لیمو دو عدد
🔹پاپریکا چهار قاشق چایخوری
🔹پیاز قرمز دو عدد
🔹ران مرغ بدون پوست۱۶ عدد
🔹روغن مایع گیاهی
🔹ماست یونانی۳۰۰ میلیلیتر
🔹زنجبیل یک تکه بزرگ
🔹سیر چهار حبه
🔹ادویه ماسالاسه چهارم قاشق چایخوری
🔹زیره سبز (آسیاب شده)سه چهارم قاشق چای خوری
🔹پودر چیلی نصف قاشق چای خوری
🔹زردچوبه یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه مرغ تندوری
طرز تهیه
مرحله اول
پیازها را خرد کنید. آب لیموها را بگیرید و آن را با پاپریکا و پیاز قرمز خرد شده در یک ظرف بزرگ و کمعمق بریزید.
در هر کدام از رانهای مرغ سه شکاف ایجاد کنید.
سپس آنها را داخل ظرف بگذارید و برای ده دقیقه کنار بگذارید.
مرحله دوم
زیره سبز را آسیاب کنید. حبههای سیر را خرد کنید.
همه مواد لازم برای تهیه ماریناد را با هم مخلوط کرده و روی مرغها بریزید.
همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
اگر از قبل این مواد را ترکیب کنید میتوانید تا یک روز اجازه دهید که طعمدار شوند.
هر چقدر مدت بیشتری مرغها در ماریناد بمانند، طعم بهتری میگیرند.
مرحله سوم
مرغ ها را روی توری مخصوص گریل و سپس روی حرارت قرار دهید.
میتوانید آن را داخل فر زیر شعله بالای فر بگذارید یا اینکه روی منقلهای گازی تهیه کنید.
مقداری روغن روی مرغها بمالید و اجازه دهید که برای مدت ۸ دقیقه گریل یا بریان شود.
هر دو طرف مرغ را به همین ترتیب بریان کنید.
روی مرغها باید کاملا بریان شود و داخل آن کاملا بپزد.