طرز تهیه یوفکا مرغ با پنیر
طرز تهیه یوفکا مرغ با پنیر
یوفکا انواع مختلفی دارد و به راحتی با جایگزین کردن مواد اولیه آن میتوانید غذای جدید دیگری برای خود تهیه کنید.
میتوانید به جای مرغ از گوشت یا سوسیس استفاده کنید یا حتی به کمک سبزیجات مختلف مانند قارچ، فلفل دلمهای، ذرت زیتون و …
یوفکای سبزیجات بپزید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم
🔹فیله مرغ۴۰۰ گرم
🔹آرد دو قاشق غذاخوری
🔹پیاز متوسط یک عدد
🔹قارچ۱۰۰ گرم
🔹پنیر۴۰۰ گرم
🔹نمک نصف قاشق چایخوری
🔹فلفل نصف قاشق چایخوری
🔹خامه ترش دو قاشق غذاخوری
🔹جعفری یک سوم پیمانه
🔹خمیر هزارلا۴۰۰ گرم
طرز تهیه یوفکا مرغ با پنیر
طرز تهیه
مرحله اول
در یک ظرف آرد، نمک و فلفل را بریزید. سپس فیلههای مرغ را از وسط نصف کنید و در ترکیب آرد، نمک و فلفل قرار دهید.
مرحله دوم
درون ماهیتابهای کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا روغن داغ شود.
سپس فیلههای مرغ را درون تابه قرار دهید و آنها را کمی تفت دهید.
مرحله سوم
پیازها را رنده کنید و قارچها را خرد کنید سپس آنها را به فیلههای مرغ درون تابه اضافه کنید.
مواد داخل تابه را برای چند دقیقه با هم تفت دهید. بعد از اینکه آنها را خوب با هم تفت دادید و بوی خامی مرغ گرفته شد،
خامه ترش را به همراه کمی آب (نصف لیوان) داخل تابه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا مرغ کاملا بپزد.
مرحله چهارم
یک ورق خمیر هزارلا را روی یک سطح صاف پهن کنید و روی آن را کمی به روغن آغشته کنید.
سپس ورق دوم را روی آن بگذارید و روی آن را هم روغن بمالید.
ورق سوم هم به همین ترتیب روی لایه دوم قرار دهید. بخشی از مخلوط مرغ را وسط لایه سوم بریزید و کمی پنیر اسرم روی آن قرار دهید.
سپس اطراف خمیر هزارلا را جمع کنید و به بالا بیاورید تا روی مرغ را بپوشاند.
تصور کنید که میخواهید مرغ را به کمک خمیر هزارلا کادو کنید. بقیه مواد را هم به همین ترتیب آماده کنید.
مرحله پنجم
یک ورق روغنی روی سینی فر قرار دهید و یوفکا مرغ به همراه پنیر را روی آن قرار دهید.
روی یوفکاها کمی روغن بمالید.
سینی فر را داخل فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید.
پس از این مدت زمان، یوفکا مرغ شما آماده میشود.
غذاهای متنوع دیگری هم میتوانید با استفاده از یوفکا یا خمیر هزارلا درست کنید،
پیشنهاد میکنیم این بار طرز تهیه یوفکا سوسیس را هم امتحان کنید.