از زیره در تمام غذا ها استفاده کنید

از زیره در تمام غذا ها استفاده کنید
از جمله خواص زیره می توان ضدنفخ بودنش را نام برد به همین دلیل استفاده از زیره در غذا توصیه می شود.
زیره به هضم غذا کمک می کند و خاصیتی ضد سرطانی دارد.
بد نیست بدانید زیره سوخت و ساز بدن را هم بالا می برد و برخی معتقدند در کاهش وزن می توان از آن استفاده کرد.
از زیره در تمام غذا ها استفاده کنید
فواید استفاده از زیره در غذا
این ادویه دارای فواید بسیار زیادی می باشد به همین دلیل توصیه می شود که در تمام غذاهایتان استفاده کنید و توی غذاهایتان زیره بریزید.
زیره|EndFun.Com زیره سیاه به دلیل رایحه یا اسانسی که دارد دارای خواص ضددرد، نفخ و اسپاسم است و به غیر از اینها، اشتهاآور و محرک معده هم هست
و موجب ترشح
بیشتر آنزیمها و هضم بهتر غذا میشود…. به علاوه، اسانس زیره یک ضدمیکروب، ادرارآور، ضدالتهاب، ضدسرطان، ضدحساسیت و خلطآور است.
یکی از خواصی که به زیره نسبت داده میشود، افزایش سوختوساز بدن و دخالت در کنترل وزن است
ولی علت علمی این مساله که چرا زیره را به عنوان لاغرکننده میشناسند، هنوز مشخص نیست.
البته زیره ممکن است در برخی افراد باعث افزایش سوختوساز شده و در برخی دیگر این خاصیت را نداشته باشد.
از دیگر خواص زیره میتوان به شیرافزا بودن آن اشاره کرد.
استفاده از زیره در غذا در زمان پخت برنج
برخی، زیره را لابهلای برنج دم میکنند. کلا تمام گیاهان اسانسدار چون ترکیبشان در حرارت پایین تبخیر میشود در اثر حرارت مقداری از اسانس خود را از دست میدهند.
هر کدام از این گیاهان را اگر گرم کنید یا بپزید یا در محیط گرم نگه دارید مقداری از اسانس خود را از دست میدهند.
این بوی از دسترفته در واقع همان ترکیبهایی است که دارد تبخیر میشود و میزان آن در گیاه کاهش مییابد.
اصولا موادی مثل زیره، رازیانه و گشنیز که اسانس دارند، هم در برابر حرارت و هم در نگهداری طولانیمدت، مقداری از مواد خود را از دست میدهند اما خواص آنها کلا از بین نمیرود.
ممکن است بین ۵ تا ۱۲ درصد از کل اسانس آنها تبخیر شود و میزان آن ماده مؤثر کاهش یابد ولی خواص عمدهاش باقی میماند.
در برنج، وقتی زیره بوی نافذ خود را دارد، یعنی هنوز خواص زیره باقیمانده است
اما اگر حرارت به قدری باشد که بوی گیاه بسیار کم شود یعنی قسمت اعظم خواص خود را از دست داده است.
بیشتر بدانید از خواص زیره چه می دانید؟
زیره یک منبع غنی از آهن است و به همین خاطر برای افرادی که به بیماری کم خونی مبتلا هستند بسیار مفید است.
همچنین برای مادران شیرده و زنان باردار توصیه میشود چون آنها نیز نسبت به دیگران به آهن بیشتری نیازمند هستند.
کمک زیره به گوارش غذا
از سوی دیگر، زیره به گوارش بسیار کمک میکند و از سوء هاضمه، نفخ، اسهال و حالت تهوع جلوگیری میکند.
اگر دچار بازگشت اسید معده میشوید با جویدن چند عدد دانه کامل زیره میتوانید این مشکل را برطرف کنید.
دانههای زیره خواص ضدعفونی کنندگی بالایی دارند و در نتیجه برای درمان سرماخوردگیهای معمولی مفید هستند.
زیره از سرفه جلوگیری کرده و برای سیستم تنفسی بدن نیز سودمند است. همچنین از آنجا که طبع گرمی دارد از تجمع مخاط در مجاری تنفسی جلوگیری میکند.
برای مقابله با علائم سرماخوردگی میتوانید معجون دانه زیره با آب تهیه کنید و آن را جرعه جرعه بنوشید.
جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.